Tehnički kutak > Tuning skutera
Longjia LJ50-QT-4 -odblokirani cdi?
generalRage1982hrv:
--- Citat: dino_sk - 03 Svibanj, 2009, 12:35:44 ---sta vrijedi ak si ti prosirio granu na 27mm moze bit i 30mm grana na ulazu na cilindru kad je on dalje uzak :dontknow:
nevidim razloga da skuter 50ccm nemoze vuci i vise od 200kg bez problema, npr. moj vuce mene i jos jednu osobu bez problema , skuter 108kg ja 70+ i druga osoba 70+ :dontknow: nevidim problema tu uopće
al nema teoretske sanse da sa tim serijskim spuhom , bez obzira na sirenje grane
i sa serijskim rolicama imas tolike okretaje
ova moja piaggio masina koja je od najjacih serijskih termo grupa sa 6g rolicama je vrtila oko 9000rpm-a a rezonantni je spuh bio i nije davao vise okretaja dok nisu puno lakse rolice gore ....tak da nemos te svoje okretaje dobit nema sanseeeeeeeeeee :toothy11:
ti onda ak stavis kit i rezu gore , neces imat gdje kupit radilicu koja ce podrzat te tvoje okretaje koje ces imati po tvome :toothy3: :laughing3:
jbt postao si ko bajker :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
mladicu pitaj koga hoces
al tvoj skuter u usporedbi sa kinezom je ZMAJ
jer ka prvo ima duplo vecu kompresiju a stim i kilowati su veci tako da
meni jednio preostaje nabijanje okretnog momenta da bi bio neki k**ra* od skutera
ja kompresiju nemogu nabiti veliku iako je radilica mijenjana
cilindar je znatno siri od klipa zbog nekog nelogicnog razloga u uspredbi s tvojim
ovo je primjer >>>>naprimjer kod tebe je klip 40 a cilindar 40.3
dok kod ovog govneta je klip 40 (skinut sa yamahe - polovan) a cilindar bjezi 5 desetih wtf? (nema logike i zaboli me nesto) <<< ovo je primjer
nemozes porediti kineza i ostale
generalRage1982hrv:
--- Citat: dino_sk - 03 Svibanj, 2009, 12:39:34 ---i taj desni cdi sam imao i ja na svom cpi-u i nisam dobivao tolike okretaje cak ni sa spuhom i vecom frgom gore , i taj cdi je prodan ickhi s foruma
--- Kraj citata ---
aj ako ti tako kazes
a nevjerujem da je meni preprodan jer sam ga dobio u trgovini zajedno sa racunom i kutijom (zapakiran do jaja)
zakoji se k**ra* uopce prepirem i raspravljam sa nekim
ako imas koji dobar savijet i di nabaviti reci mi
smmania:
nemojte se natezat bez veze nek decko stavi video i to je to da se uvijerimo
crazy marek:
koju radilicu si stavio....
generalRage1982hrv:
--- Citat: crazy marek - 03 Svibanj, 2009, 12:51:40 ---koju radilicu si stavio....
--- Kraj citata ---
nisam ja osobno mijenjao nego kolega mehanicar i stavio je od aeroxa (starog) jer odgovara
p.s.ode na inu po cigare LOL
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju