Tehnički kutak > Tuning skutera

Pitanje-kojispuh za trophy kit 70 ccm

<< < (4/6) > >>

fatal1ty:
čuj gumy ima c16 na trophyu,a ja slažem jedan setup s R1200 na trophyu...zavisi šta hoćeš od tog kita,može se tu puno izvuć.

Neka optimala za neprerađeni je zx,može i nardo ići gore,znam par ljudi koji su stavili nardo na trophy a i ja sam sam davno prije imao tako,i dobije se više nego sa zx-om i tom klasom ;).

Sve zavisi koliko imaš novaca,mogućnosti i znanja.

Kemo_nrg:

--- Citat: seba - 28 Travanj, 2009, 17:54:16 ---lol,ti si nes pobrkao,ne kosta yasuni r 145eu

--- Kraj citata ---

nisam pobrkao nista, sinoc je i yasuni z bio 113 € a r 145 € , bio neki *urac rasprodaja, ja sebi narucio yasuni Z , bila stranica u *urcu sva, il je bilo previse korisnika il nezz, po 3 min cekam da mi otvori jednu str.  :o  , ev danas su vracene cijene, i pratio sam stage 6 pro replica bila je 101 € sad 120 € (kad se registurjes cijene su nize nesto malo)

giannelli:

--- Citat: vida20 - 27 Travanj, 2009, 20:57:02 ---stage mozda je jaci al imas tu topik od 10 stranica o tome da je kvaliteta s6 prelosa ipak je to kina

--- Kraj citata ---
ako si ga imao onda mozes rec kakva je kvaliteta, lim, lak, prigusivac sve je to mozda losije kvalitete.. ali nije to toliko strasno, odrzvas spuh tu i tamo i valja, nakon svake kise premazes ga uljem ili wd-om i nema hrdje, jedan se momak cak cudio kako nije hrdjav spuh po kakvim okolnostima se znam vozit, naravno kvaliteta yasuni i stage6 je neusporediva, ali tu je i razlika cijene.

nemogu oni smece prodavat, tako da isto mora nekoj kvaliteti odgovarat, i ako je njemacki TUV rekao 'da' proizvodu to je sasvim ok za nase standarde, nosac je malo blizu gumi, ali ako se to montira kako je namjenjeno nema problema s tim.

za te novce odlican auspuh, ja zadovoljan skroz.  :icon_thumright:

cvele60:

--- Citat: ---za te novce odlican auspuh, ja zadovoljan skroz.
--- Kraj citata ---
takodje :icon_biggrin: :icon_thumright:

Lazo:

--- Citat: cvele60 - 28 Travanj, 2009, 22:54:41 ---takodje :icon_biggrin: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

potpis

--- Citat: Kemo_nrg - 28 Travanj, 2009, 17:50:32 ---ma kakvi 180 € ccc, na SA ti je 145 €

--- Kraj citata ---

neznam šta si ti vidio al ja sam pogledo prije pisanja odgovora na scooter-centru koliko košta

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju