Općenito > Generalno o skuterima

koji 2T skuter 50 ccm

<< < (2/8) > >>

doktor-v:
Na forumu tražim mišljenja i savjete šta je najbolje za cca 9000 kn, naravno može i rabljeno (osim francuza).  :icon_thumright:

--- Citat: S.F. sf2 - 27 Travanj, 2009, 13:26:15 ---a polovne runnericice,aprilie ili peugeoti te ne zanimaju?

--- Kraj citata ---

robert:
onda rađe čekaj da stigne LUNA sHARPY i kupi njega. 50ccm vodeno hlađenje a ima i 150ccm

PROOF:
za 9000 nadi nekog runnera ili nekaj polovno jer  na roxu ces malo teze vozit :)

speed:

--- Citat: doktor-v - 27 Travanj, 2009, 13:44:32 ---Na forumu tražim mišljenja i savjete šta je najbolje za cca 9000 kn, naravno može i rabljeno (osim francuza).  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
zasto ne i SF2???

ja sam isto visi pa nemam problema s njim,nikad me nije ostavio,a jos s njim slepao nrg oko 30 km sve u brdo,niti je zviknuo niti ista,ide ko metak,ako te zanima ja prodajem svoga,temeljito sredjen i neki laksi tuning je

doktor-v:
Hvala na ponudi, no kako sam već rekao, francuzi ne :nono: U svakom slučaju zanimljivo iskustvo sa šlepanjem!

--- Citat: speed - 27 Travanj, 2009, 15:23:47 ---zasto ne i SF2???

ja sam isto visi pa nemam problema s njim,nikad me nije ostavio,a jos s njim slepao nrg oko 30 km sve u brdo,niti je zviknuo niti ista,ide ko metak,ako te zanima ja prodajem svoga,temeljito sredjen i neki laksi tuning je

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju