Općenito > Generalno o skuterima
koji 2T skuter 50 ccm
Ivan SP:
ja prodajem runnera,javi se na PM dogovorit cemo se za cifru
luna500rr:
Novo - luna Sarphy
Polovno - gilera Runner
eto pa odluci, imas jos piagga u ponudi polovnih
boleee:
Mene samo zanima par stvari , prvo
zasto uzimas 50 cc sa kilazom od 110kg :D jos planiras vozit nekog sa sobom .. ne znam ja mislim da luna to nece moci podnjeti .
sto se mene tice radje uzmi polovnu makinu neku ili bar 100 cc . neznam to je moje misljenje
btw...nemoj toliko francuze kuditi , ja imam samo rjeci pohvale za Speedfight , moj drug ga bukvalno unistava , svaki put policajke pravi , na prednji na zadnji i motoru nista , a sminka su teska , jedino jet me nekad zna isfurat posto jede svjecica vise nego krmaca napoja :D
luna500rr:
--- Citat: boleee - 28 Travanj, 2009, 10:39:39 ---Mene samo zanima par stvari , prvo
zasto uzimas 50 cc sa kilazom od 110kg :D jos planiras vozit nekog sa sobom .. ne znam ja mislim da luna to nece moci podnjeti .
sto se mene tice radje uzmi polovnu makinu neku ili bar 100 cc . neznam to je moje misljenje
btw...nemoj toliko francuze kuditi , ja imam samo rjeci pohvale za Speedfight , moj drug ga bukvalno unistava , svaki put policajke pravi , na prednji na zadnji i motoru nista , a sminka su teska , jedino jet me nekad zna isfurat posto jede svjecica vise nego krmaca napoja :D
--- Kraj citata ---
Aj pogledaj lunu sharpy i teh. podatke
Mozda nema polozeno nijednu A kategoriju
boleee:
haha nije lose druze
al sama rjec LUNA . mislim stvarno , tebi treba neki malo zivlji motor jos ako nabacis sa sobom nekog tesko da to moze lunica , samo ti poslusaj i razmisli jos jednom , uzmi polovan skuter al pravu marku .
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju