Tehnički kutak > Tuning skutera
Peugeot SF2 tesko pali nakon duljeg stajanja
n0n4m3:
--- Citat: S.F. sf2 - 27 Travanj, 2009, 12:06:44 ---imam sf2 i imao sam iste simptome dok nisam izbacio onaj tunel koji ide do airboxa tak da mogu rukom prekrit ulaz zraka,u biti ak mi skut stoji vise od 2 dana imam te probleme i onda prilikom prvog paljenja rukom zatvorim ulaz zraka u airbox,zakurblam i sve ok,onda kasnije mogu normalno palit preko akumulatora i bez prekrivanja airboxa
--- Kraj citata ---
ja kad sam skinia taj tunel trokira mi je na full gasu :icon_scratch: tj. nije ga ni bilo .. kad sam njega stavio sve normalno isao :icon_scratch:
S.F. sf2:
--- Citat: n0n4m3 - 27 Travanj, 2009, 17:09:04 ---ja kad sam skinia taj tunel trokira mi je na full gasu :icon_scratch: tj. nije ga ni bilo .. kad sam njega stavio sve normalno isao :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
trokira ti bez tunela jer ti je presiromasna smjesa,meni je dizna 65 i sve je ok
ivanm:
kad sam se vozio sa pežoom svaki dan palio je normalno, a ako je stajao 2-3 dana teško, morao sam zakurblati 10x..
nakon 20 dana stajanja morao sam kurblati još duže..
benzin iz čašice ispari i onda treba neko vrijeme da povuče preko vakum ventila..
nema pomoći, samo kurblaj :-)
Chupsy:
treba provjeriti sistem napajanja gorivom, dal je sve u redu dal curi negdje nešto, nije riješenje kurblat, ja runnera mogu ostavit mjesec dana zapalit će iz drugog puta, benzin nemože isparit iz čašice
S.F. sf2:
zna zezat los dihtung izmedju casice i karba,nije neki izdatak a rijesi te muke kurblanja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju