Tehnički kutak > Tuning skutera
povrat iz karb.problem
tomof10:
jesam to sam provjeravo milijun puta taj saraf na kojem se pusta gorivo stegnut je do kraja
fatal1ty:
--- Citat: tomof10 - 26 Travanj, 2009, 22:12:36 ---jesam to sam provjeravo milijun puta taj saraf na kojem se pusta gorivo stegnut je do kraja
--- Kraj citata ---
i meni curi na mikuniu 20 na tom ,ali sam poslo sve u k**ra*,nek curi nebudem se ja j#bo i živciro za 5kn mjesečno goriva šta mi iscuri na to..ako i toliko puno sam reko.To karbovi dobili svinjsku gripu.
benelli:
--- Citat: Chupsy - 26 Travanj, 2009, 22:09:44 ---pa ak je reko da mu curi dole na cijevčici???
onda nije dobro zategnuo onaj šaraf na dnu čašice...
--- Kraj citata ---
po cemu si ti to zakljucio
i da dizne mozes skinut bez da skines plovak
al moguce da ti se blokirao nekako jer ja sam isto ljepo ocistio karb i montiram i curi benzin i nista onda sam skinuo i vratio stari gore i danas sam naso malo vremena i opet sam otvorio nis nije bilo krivo stavljeno nego se nekako blokirao i skino sam dole plovak i opet vratio i sve uredu
e ali moze bit da ti dobro ne zatvara,skines karb nek iscuri sva benzina iz njega i onda pušeš u cijev di ide benzin u karb i treba ic i onda karb okrenes naopako i trebalo bi zatvorit i zrak vise neide kuzis
benelli:
--- Citat: fatal1ty - 26 Travanj, 2009, 22:15:42 ---i meni curi na mikuniu 20 na tom ,ali sam poslo sve u k**ra*,nek curi nebudem se ja j#bo i živciro za 5kn mjesečno goriva šta mi iscuri na to..ako i toliko puno sam reko.To karbovi dobili svinjsku gripu.
--- Kraj citata ---
da al znas kako je meni curio mikun meni bi u deset minuta pola litre iscurilo 100%,i jos ja imam špinu za zatvori benzin i to inace pustam otvoreno
?ej:
e jel moze neko pomoc, nie vezano uz ovu temu, al da pitam,..otisla mi vodena pumpa na skuteru(derbi gp 50) i sad bi to zamjenio, al neznam koju je najbolje uzet i kolko dode otprilike to...ako moze neko reci..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju