Općenito > Trgovine
gdje kupiti kvalitetniju gljivu ili zracni filter ?
zolla:
kupio sam nedavno sr50 2003 g. karb ,ima neku gljivu šugavu ,lik od kojeg sam kupio rekao je da bi bolje isao sa originalnim filterom pa me zanima gdje mogu naci neku malossi gljivu i koliko je to otprilike para ,i dal mi je bolje kupit originalni filter ili gljivu ..inace skuter ima zx auspuh i veci karburator ,neznam jos tocno dal jos nes jel se nekuzim bas ..al ce ic na provjere jos malo pa cu moc vise rec..i ovako vuce odlicno al planiram jos puno ulozit u njega tokom vremena tako da moram pocet od nekud
Luka 0101:
ne treba ti gljiva za to... ali kako hoces
zolla:
ma meni je svejedno ..jedino sto mi gljiva fora izgleda ..al ako je bolje stavit original filter onda cu ga stavit ..jel zna neko koliko je para i gdje ima za kupit u osijeku ..il narucit od negdje dalje ...
Luka 0101:
s gljivom ce ti samo vise trositi i dobit ces onaj glupi prdavi zvuk...
Neznam di ima u osjeku za kupiti ali ako ima za SR kupi se Malossi Red Sponge...
zolla:
našao sam ovu stranicu ..imaju odličnu ponudu svega !! http://www.motobencony.com ..a što se tiče gljive ,skužio sam danas da imam polini gljivu ,i pošto skuter imam tek 2 dana ..danas sam ga imao priliku malo duže provozat ..uz auto 90km/h ..na satu pokazuje 100 .neznam dal bi original filter pomogao šta il samo odmogao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju