Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR tuned,prosvijetli me
gumy:
:toothy12: :toothy12: zajebani ti semerinzi :D
veka84sb:
Vjeko zar opet! ::) To ti je, zbog Igora....donosi nesrecu kod sarafanja ;D
vjeko86:
Emisija se nastavlja,nakon kušnji,prodati sr ili ne,ipak sam ga si odlučio ostaviti barem još iduću sezonu,i napraviti mašinu komplet iz početka,još se skupljaju polako dijelovi,pa dok sve skupim će ići na tjuning,do sada je tu bilo svega,od ispadanja semeringa,do evo sada novog lokera na radilici(a bilo bi i čudno da nije nastao kad je serijska i ima na sebi 43tkn,a pripomogli su joj u vični majstori koji su upresavali ležajeve pa su ju i silovali malo).
Gore će ići novi Top-ov klip 47.4 i bušenje cilidra,a usput i širenje ispuha,ali to eto tako radi reda,
Nova radilica BGM,e sad ne znam koju uzeti,dvije su u opticaju:
http://scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621639050272&target=productdetail&category1=A%3AA_APRILIA%3AA_APRILIA_SR50RACINGMIN&category2=CAT%3ACAT_KURBELWELLE&cid=26299
uzeti jaču radilicu ili
http://scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621639049728&target=productdetail&category1=A%3AA_APRILIA%3AA_APRILIA_SR50RACINGMIN&category2=CAT%3ACAT_KURBELWELLE&cid=75803
ovu kao serijsku,jedna ili druga sigurno je bolja nego moja, :)
Dolaze noviji blokovi od aeroxa 2005 dog ili tako nešto,
Topovi pakovanje KOYO ležajeva i semeringe corteco,
uglavnom,bit će tu svega,prednje vilice moram reparirati jer su mi semerinzi propišali još davno,i ako mi se bude dalo imam tri plastike koje su izguljene od jednog pada i jednog rušenja skutera sa nogare :binkybaby:,pa ću ih dati na farbanje
za sada samo jedna fotka,a bit će ih još
STAY TUNED
veka84sb:
Ode ti u trosak ... jesi dobro razmislio?
vjeko86:
--- Citat: veka84sb - 07 Rujan, 2009, 11:15:45 ---Ode ti u trosak ... jesi dobro razmislio?
--- Kraj citata ---
Razmislio sam,uzimati veći skuter,veći troškovi,skuplji djelovi,bla,bla,bla,,iako Aprilia stoji u oglasu,idem dalje,
uzeo sam novije blokove roxove,koje treba urediti očistiti oprati i baciti MOŽDA polir,iako o tome s vremenom ću razmisliti,
tu je prijenos raskopan pa njega treba presložiti, :toothy10:
Sutra idem ovdije kod nas u trgovinu po klip 47.4 i radilicu(ipak će ići Top-ova sa plavim polutkama),koje čekam skoro dva mjeseca,i čekao bi ih i dalje da nisam potegao samo jedan tel.poziv prema distibuteru :confused5:,usput uzeti i MOTUL ulje za vile jel i njih moram reparirati, :happy6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju