Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR tuned,prosvijetli me
kristijanSR70:
al vjeko ima jebene zivce on uzme ključ pa zapali cigaru onda i jazicam jednu......... onda kad popušimo onda odvrne šaraf pa gledamo gledamo pa opet zapali jednu pa ja opet zicam cigaru....i tako cijelo popodne....
vpucko:
to nije zbog zivaca nego zato sto nezna sta bi radio :D :D :D
veka84sb:
--- Citat: vpucko - 15 Svibanj, 2009, 15:38:00 ---to nije zbog zivaca nego zato sto nezna sta bi radio :D :D :D
--- Kraj citata ---
hahahaha :toothy12:
Ma nije ,oni su samo pedantni, tip ljudi koji nemaju viska dijelova kada nesta sastave...
mario_f15:
--- Citat: kristijanSR70 - 15 Svibanj, 2009, 15:19:39 ---al vjeko ima jebene zivce on uzme ključ pa zapali cigaru onda i jazicam jednu......... onda kad popušimo onda odvrne šaraf pa gledamo gledamo pa opet zapali jednu pa ja opet zicam cigaru....i tako cijelo popodne....
--- Kraj citata ---
hehe
čovjeku se ne žuri,ja mislim da on ispuši cijelu šteku waltera(cigara) dok sastavi motor
kad god dodem kod njega uvijek šteka cigara kraj njega,čoek uživa i pušii*****haha :toothy9:
vjeko86:
Evo danas je sr-ka upalila,nabio sam semering dokle je išao,i baš sam gledao malo,semering nikako ne može dokučiti ležaj,zašto,pa kad je vanjski rub semeringa izvučeniji od nutarnjeg,i još taj vanjski rub ima 6 malih kao pipaca da drži distancu,tako da sam ga nabio do jaja,
usput sam promjenio i crijeva od goriva,stavio prozirna, :glasses9:,tako da sad mogu vidjeti i kako gorivo teče i u slučaju da se nešto zaštopa odmah reagirati :toothy10:
još sutra malo uštelati karb,i to bi trebalo biti to, :hello:
mislio sam slikati to što sam radio ali sam zaboravio, :toothy10:
sutra će biti nekih fotkica :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju