Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR tuned,prosvijetli me

<< < (13/37) > >>

Pupo:

--- Citat: seba - 11 Svibanj, 2009, 21:59:41 ---isto tako i meni,meni su mozda iprije od 800 ispali. moja preporuka je da stavis druge lezajeve i semeringe da ti nebi ispadali ko meni.
a zasto se to dogodilo ne znam tocno,jer ne znam kojim je postupkom majstor stavljao semeringe i lezajajeve,ako je bila razlika u temperaturi vruce/hladno moguce da su zbog toga ispali

--- Kraj citata ---
Ispao je jer je loše namontiran ili je imao tvorničku grešku, drugačije nema šanse da ispadne u nekim normalnim uvjetima rada. A ovo vruće-hladno nedrži vodu, nije to baš tako osjetljiva komponenta a i napravljena je tako da može funkcionirat širokom rasponu temperature.

--- Citat: vjeko86 - 11 Svibanj, 2009, 22:02:46 ---zanimljivo je što ovaj majstor koji je to radio,radi onom metodom upresavanje ležaja u blokove,a ne metodom toplo-hladno,tako da kad mi je upresavao ležaj i probio manji  blok ::)

a semering,zar se on samo ne nabije u utor u bloku?

--- Kraj citata ---

Kako misliš da ti je probio manji blok? LOL Nema veze uprešavanje sa semeringom.

vjeko86:
tvorničku grešku ne vjerujem jer su Corteco semerinzi , do majstora je sto posto, :angry7:

Pupo:

--- Citat: vjeko86 - 11 Svibanj, 2009, 22:06:50 ---tvorničku grešku ne vjerujem jer su Corteco semerinzi , do majstora je sto posto, :angry7:

--- Kraj citata ---

Nemora biti, pa nisu svetinja ako su Corteco. Uvijek se može desiti a i desi se svakome, nije to sad serija od 100 komada semeringa pa nijedan nema grešku, 1 loši na tisuće komada...

SlowRider:
Znam za mnogo slucajeva kojima je ostecen blok dok su lezaji radilice upresavani presom, najbolja metoda po meni je grijanje/hladjenje, ugradio sam dosta lezajeva tako i jos nisam imao problema.

kristijanSR70:
Rastavili pola masine bezveze,joj bas smo..moj prijedlog da uzmes nove blokove od gumya..salim se..ispo je zato sta se ti previse naginjes dok obilazis aute..sjeti se onog dede s potrebom i sve ok..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju