Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR tuned,prosvijetli me

<< < (33/37) > >>

wonderkid:
puni ga kaj ludo ;D ;D

B.E.G.A:

--- Citat: igor.sb - 29 Srpanj, 2010, 23:38:53 ---nemoj bega iwi ce pozlit  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

:toothy12: :frajer:

vjeko86:
Što reći,godišnji počeo,višak vremena,ujedno dosada,kišno vrijeme,loša svijetla na mom SR-u a i na svim drugim ostalim 50-tkama,i ideja o ubacivanju veće leće u far
u ovom slučaju od BMW-a E34 i to kratko svijetlo u koje ide žarulja H1 55W. :icon_biggrin:
e sad,surfajuči,raspitujuči se skontah da namotaji napajaju sa samo 50-tak W što je dovoljno za serijsko osvjetljenje.u tom slučaju uzet ću vjerojatno žarulju H1 35W iako ću probati i sa 55W žaruljom ali obavezno spojeno na akumulator sa prekidačem,da mogu paliti u gasiti žarulju kad mi prdne :headbang:.
u teoriji to prolazi i trebao bih dobiti jače osvjetljenje,a u praksi ćemo tek vidjeti.
došao sam trenutno do dijela,HMM,upasavanja leće u far,a tu će mi pomoći,brusilica,čekić,turpija,mirna ruka i kutija Filtera 160.
za početak slika leće,koja ulazi u far po mojim mjerenjima bez problema,naravno uz određene preinake :drunken_smilie:

ideje,savijeti,čestitke i pozdravi dobro došli,

veka84sb:
Pozdravljam : Mamu ,tatu ,sve prijatelje ,rodbinu i sve one koji me poznaju... Vjeko tebe pamet napustila ili ti je toliko dosadno da ides sada i svjetlo tunirati ...nije vise kit dovoljan ?!?! 

p.s znas da se zezam .... pripazi malo na zagrijavanje da ne bi bilo otopitih plastika na SR-ki!

vjeko86:
update,
far je rastavljen i leća je ubaćena,bilo je malo mučno rastaviti far,jel ga je talijan zalijepio kao da će pobjeći negdje :hmh:
sad mi je još ostalo malo jače pričvrstiti leću da ne klamata,ali i to je već riješeno :icon_biggrin:
zalijepiti staklo nazad,provuči žice i ugraditi prekidač

btw.kad se sklopi izgledat će kao da je već serijsko gore bilo :icon_thumright: a i ostat će mi ova druga
serijska leća tako da ću još uvijek moći štelati visinu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju