Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR tuned,prosvijetli me
mario_f15:
bice tu stelanja prenosa jos... :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:
:headbang:
neznam po cem ste zakljucili da je taj NO NAME spuh jaci od ZX-a ..... :dontknow: :drunken_smilie: bzvz..
cameosb:
imao sam i ja igore takve čuke i 11 sekundi je bilo, je da je bio malo jači spuh ali 5 sekundi razlike je previse, ta rupa ga jebe
vjeko je rekao da je vozio na njemu i imao je vecu krajnju mislim i bolje ubrzanje
mario_f15:
--- Citat: cameosb - 23 Lipanj, 2010, 20:51:50 ---imao sam i ja igore takve čuke i 11 sekundi je bilo, je da je bio malo jači spuh ali 5 sekundi razlike je previse, ta rupa ga jebe
vjeko je rekao da je vozio na njemu i imao je vecu krajnju mislim i bolje ubrzanje
--- Kraj citata ---
treba ustelat prenos sa zx-om pa cemo vidjet... :toothy11:
igor.sb:
--- Citat: cameosb - 23 Lipanj, 2010, 20:51:50 ---imao sam i ja igore takve čuke i 11 sekundi je bilo, je da je bio malo jači spuh ali 5 sekundi razlike je previse, ta rupa ga jebe
--- Kraj citata ---
kak sam znao da ces to napisat
imao si spuh jaci 1000ok
normalno da ga jeb...rupa krade mu bar 2 sek :P
s tvojim nn spuhom sve je bilo bolje
vjeko86:
sad sam ja kao neki,no dobro,evo neke slike,bilo mi dosadno pa reko hajde da ga uslikamo :notworthy: :notworthy: :notworthy:
možda neka ideja,što se tiče stajlinga,po pitanju ubrzanja,krajnje,to je za sada oke.iako bi volio još mrvicu veću krajnju :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju