Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR tuned,prosvijetli me
Losinj:
kako ti se da opet radit tu prdilicuuu:D
aj bice valda dobro svidja mi se ova boja NA Radost..XD
Pupo:
Poskupila radilica 45kn :(
vjeko86:
--- Citat: CoK - 29 Studeni, 2009, 02:32:32 ---Posto su tu moja 2 idola i novo steceni prijatelj u projektu,moram te pohvaliti. Skuter je odlican :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pogodit ću,to su brzi igor.sb i žestoki sb.replica ili obratno,svejedno,a skuter bi tek sada trebao živnuti jel sam se do sada vozio na cilindru koji je dao svoje prije dobrih 5 000km,tako da će sada biti bolje
CoK:
--- Citat: vjeko86 - 29 Studeni, 2009, 21:31:47 ---pogodit ću,to su brzi igor.sb i žestoki sb.replica ili obratno,svejedno,a skuter bi tek sada trebao živnuti jel sam se do sada vozio na cilindru koji je dao svoje prije dobrih 5 000km,tako da će sada biti bolje
--- Kraj citata ---
Ta-da!!! Iz prve :notworthy:
Taman da radi samo na leru,ak imas srku to je to :icon_thumright:
vjeko86:
prošle svinjokolje i ostale gluposti pa dok sam raskrčio podrum,skužio sam da i skuter stoji raskopan,pa rekoh ajde da nastavimo,
dok se još spremao na operaciju,spreman da utone u komu :toothy10:
pa sam skinuo mašinu,točno se vidi na klipu(bolje slike nemam)kolika je bila kompresija i koliko su karike puštale
nikako nisam uspio se odlučiti kako skinuti magnet paljenja,pa sam odradio home made radapciger(izvlakač) za skidanje istoga nešto ovako http://www.svijetskutera.com/index.php?f=44&a=241
i slika cilindra koji je iz 99 godine,iskreno me iznenadilo ako je uspio izvrtiti tolike kilometre,a ni jednog risa,samo je otišao u elipsu i prema svjetlu se točno vidi zazor između klipa i cilindra
na kraju sam uspio rastaviti blokove(slike sutra) i ležajevi su dobili po njušci nakon 3tkm,sad da li je zbog radilice koja je dobila debalans ili nećeg drugog ne znam,složit ću sve novo ali pratiti razvoj situacije i nadati se da neće propišati
krvavi semering koji je dva puta napustio mjesto boravka
znači sutra blokovi,idu na čiščenje i spremanje za ubacivanje ležajeva i radilice kroz tjedan dana(apsolutno mi se nigdje ne žuri jel proljeće je još daleko)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju