Općenito > Generalno o skuterima
Yamaha Aerox vs. Aprilia SR vs. Gilera Runner
dhorvat:
--- Citat: giannelli - 04 Studeni, 2009, 20:49:24 ---doc ce do pobune ak ne saznamo detalje o tom zloglasnom komentaru. :evil6:
--- Kraj citata ---
:toothy12:
SlowRider:
--- Citat: dhorvat - 04 Studeni, 2009, 21:07:48 ---Plastike i kopčice su na svim novim skuterima puno lošije i još lakše pucaju ako se ne pazi.
A SR ima posudicu za nadolijevanje ulja ispod prednje maske koja se osim šerafima drži i tim kopčicama :binkybaby: S druge strane, ne stane kaciga pod sic :laughing7: A za sve ostalo pitaj člana ZETOVAC_AP koji mi je to sve pokazal. I njemu je na prvi pogled bil savršen motor, što u neku ruku i jest ako ne računamo te neke "sitnice" :dontknow:
--- Kraj citata ---
dalo bi se naci jos detalja, ali taj je skuter su svakom slucaju na zacelju vodecih sto se tice prakticnosti. Vanjski izgled je odlican, ali ne padam na to.
giannelli:
pa je istina, to bi mogla bit mana jer svi su navikli da da to obicno stoji ispod sica, nemoze ni kaciga stat, al nije jedini, npr moja grex kaciga nemoze stat u nrg power ni stalker jedino u starijeg neosa je stala, mozda i u starog runnera, ne znam kak je kod ostalih, al u vecinu koju sam probao nije stala. :dontknow:
po mom osobnom je mana sto je polozaj sjedenja vrlo visok, a i sic je neudoban za duze relacije, sat me zezao par puta sam od sebe.. ali inace skuter ko skuter jednak ostalim hiper2pro pogonenim skuterima.
Ensiferum:
meni kaciga moze stat, cak strpam i skolsku torbu i knjige unutra
al me zivcira mal rezervar
meni e zato derbi premocan :)
White:
--- Citat: dhorvat - 04 Studeni, 2009, 21:07:48 ---Plastike i kopčice su na svim novim skuterima puno lošije i još lakše pucaju ako se ne pazi.
A SR ima posudicu za nadolijevanje ulja ispod prednje maske koja se osim šerafima drži i tim kopčicama :binkybaby: S druge strane, ne stane kaciga pod sic :laughing7: A za sve ostalo pitaj člana ZETOVAC_AP koji mi je to sve pokazal. I njemu je na prvi pogled bil savršen motor, što u neku ruku i jest ako ne računamo te neke "sitnice" :dontknow:
--- Kraj citata ---
potpisujem ovo...kolegi je sa nogara pao u dvorištu na travu i pukla bočna plastika :angry7:
Inače što se tiće roxa ako si visok tipa ko ja 193 nemoj uzimat jer ce ti se noge gužvat....Srka je po meni puno ljepša i ima puno ljepši dizajn nego raner kojeg je na svakom čošku....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju