Općenito > Generalno o skuterima

Yamaha Aerox vs. Aprilia SR vs. Gilera Runner

<< < (2/22) > >>

Ivan SP:
ja imam starog runnera i super je stvarno za vožnju dvoje ljudi skroz ok,dok aerox tu nema što tražiti jer svaki malo viši čovjek sjedi kao na wc školjki :frajer: :frajer:
osobno da sad uzimam uzeo bih apriliu jer je zaista super,rox je mal,novi runner ružan a ona je ono točno što treba agresivna piagio makinja i da se ljepo dotjerat

aeroxtuning:
sto se tice voznje,udobnosti osjecaja i svega niko ne moze ni primirisat aeroxu...imam ga i ja i hvalim ga :D eto :D dovoljno je pogledati elemente ovjesa :D a kad vozim ruunera i nrg-a ko da vozim motor bez amortizera :D osjecaj u voznji po meni je ravan nuli

Ivan SP:
to neću komentirati
jer rox je kratak skače po rupama za poludit
uzak je

aerox92:
imam rox-a a brat stari runner...runner je udobniji al mi je rox ljepsi za wozit!
ubrzanje..rox bolji start jer je laksi a kasnije podjednako!

black-rox:
Od svega navedenoga tu ja bi kupio sr,razlog naljepši je super se vozi piaggio mašina,aerox isfuran već je od 97 godine isti i nije više neko čudo postal je dosadan,neudoban je premalo mjesta za noge,suvozač isto sav zgobljen,tvrd,skače po rupama,kočnice su super mašina dobar stari minarelli,a runner novi mi baš nije neko čudo ali može proći

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju