Općenito > Maxiskuteri

Auspuh za gileru nexus 125 i jos neke informacije.

<< < (4/6) > >>

mrcina:
ako hočeš uzmi serdarevića ipak je to bolji spuh za 125 jedina mu ja banana što nema db killer i cestovnu homologaciju pa kad prelaziš granicu možeš imati problema.

Dino st:

--- Citat: mrcina - 27 Travanj, 2009, 08:57:04 ---ako hočeš uzmi serdarevića ipak je to bolji spuh za 125 jedina mu ja banana što nema db killer i cestovnu homologaciju pa kad prelaziš granicu možeš imati problema.

--- Kraj citata ---
Je baš če on prilazit granicu sa 125-icon otić če malo do amerike pa malo do brazila.

Dino st:
Ako ti je Serdarević ima prejak zvuk uzmi Deaka lipi zvuk ima ali ne toliko jak ko serdarević i imaš kupit db killer za 100 kn od njega

marinzd:
serdarevic je bar po mom iskustvu odlicna stvar al na nexusa mi nikako ne pase. premali izgleda auspuh na taj motor.
radije uzmi 4roada ako ti razlika u cijeni nije prevelika. dobro izgleda i bez prigusivaca se cuje sasvim ok

black-rox:

--- Citat: mrcina - 27 Travanj, 2009, 08:57:04 ---ako hočeš uzmi serdarevića ipak je to bolji spuh za 125 jedina mu ja banana što nema db killer i cestovnu homologaciju pa kad prelaziš granicu možeš imati problema.

--- Kraj citata ---
Kako nema decibel killer kad je meni radio za frenda prvoga sa decibel killerom i to sam čekao pun rac dok je to napravio i od tada ima to.........

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju