Tehnički kutak > Tuning skutera
piaggio 50 setup pitanje
[SB]Replica 180:
znaci nrg 04, sve serijala , samo arrow titanijum gore!
malo sam srčao, ali posto sam novi u ovom dijelu ( 50ccm) i na 56k modemu sam oprostit ce te mi to :dontknow: :hello: :hello: :hello: :toothy12:
znaci trebam info, koje ruline, koji cent i koje federice ! te priblizan setup karba (17.5 serijski)
Hvala svima
dino_sk:
rolice nekih 5g
feder centralni serijski
mali federcici bijele ili zute
red sponge
diznu 64 - 68
[SB]Replica 180:
koji feder umjesto serijskog ? ajmo tjuneri :toothy12:
@dino: hvala! :hello:
ivanm:
netreba ti drugi umjesto serijskog..
ovaj popis je ok, makar ja nebi stavljao redsponde, i diznu max 64, jer bezveze troši više a ide isto, ipak je serijala..
federe na kvačilo bijele, žuti su dosta jaki za serijalu pa krećeš ko iz praćke..
rolice oko 5 gr, ja sam imao 4.8..
zipst:
--- Citat: ivanm - 25 Travanj, 2009, 08:34:40 ---netreba ti drugi umjesto serijskog..
ovaj popis je ok, makar ja nebi stavljao redsponde, i diznu max 64, jer bezveze troši više a ide isto, ipak je serijala..
federe na kvačilo bijele, žuti su dosta jaki za serijalu pa krećeš ko iz praćke..
rolice oko 5 gr, ja sam imao 4.8..
--- Kraj citata ---
zuti su (na sebi isprobao) PRE jaki za serijalu i pale zvono,a kreces nikako,a ne ko iz praćke jer pri startu konstantno proklizava kuplung.kada sam stavija crne start mi se popravija skoro duplo :toothy3: (samo sta ti imas arrow pa ti on daje malo vise snage na startu). moja preporuka ti je da staviš crne ili eventualno bile
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju