Tehnički kutak > Tuning skutera

yasuni z-pakovanje

<< < (2/3) > >>

benelli:
ja sad imam zelene na mom skutu a prije sam imao zute ja moram priznat da nisam osjetio veliku razliku,pa probas prije jedne pa druge i sa kojima ti ide nj bolje te pustis

gumy:

--- Citat: PROOF - 24 Travanj, 2009, 22:05:59 ---samo spuh.....i kutija :)

--- Kraj citata ---

ti si onda neki sretan, sve koje sam vidio su došli u nekoj vrećici smrdljivoj, i naravno pogrebani..

PROOF:

--- Citat: gumy - 25 Travanj, 2009, 03:22:38 ---ti si onda neki sretan, sve koje sam vidio su došli u nekoj vrećici smrdljivoj, i naravno pogrebani..

--- Kraj citata ---
jbt ja sam ga dobio u kutiji kao da mi neko tacke salje velikoj hehe.....i unutra  ono kao stiropol ali vise elasticni..neznam kako da to objasnim i to je bilo tako izrezano da se spuh ne mice i jos je sam spuh bio oblozen malo jacim slojem najlona...al sam se naj#bo dok sam to skidal..i da btw uzimal sam preko black roxa...

ivanm:
to na carini raskopaju pa izgrebu..

Rossi:
kod mene je R doso posebno grana u jednoj kesi ,posebno top,posebno nosaci i srafi..i sve to lijepo u kutiji...a u kutiji nije ni stirpol nista slicno..nego kao mreza velika od kartona ...zamislite eto komad kartona velicine metar sa metar i da izgleda kao paukova mreza ...eto tako je ovo doslo kod mene i umotan auspuh tj te kese u to okolo cijelo..i lijepo se auspuh niti mice niti sta...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju