Općenito > Propisi
Totalna steta, prihvatiti ponudu osiguranja ili ne
efz:
Uvijek se mozes zalit i pokusat izvuc jos koju kunu, u svakom slucaju nemas sta izgubit :icon_thumright:
dino_sk:
zalbu obavezno napisi jer nemas sta izgubiti :icon_thumright:
da dobijes i 100kn dosta , bolje 4700 nego 4600 :toothy10:
a sta se desilo ak se smije znat ??
speed:
da,ali sumnjam da ce vise izvuc,iako nada postoji :icon_thumright:
ivan007:
--- Citat: speed - 24 Travanj, 2009, 20:30:50 ---odvezi skut u servis i kad oni naprave prilozis im racun i oni plate ili ti uplate te novce na racun,tak je barem s autom
--- Kraj citata ---
nista od toga ako je totalna steta.......niko nista nece popravljat ni placat :sad3:
Adler:
Oni ako utvrde da je steta nastala na vozili veca od vrijednosti vozila proglasavaju totalnu i nude nagodbu. Sad na prvu ponudu se nikada ne pristaje jer oni vecinom imaju taktiku da ti ponude 20-30 posto manje od maximuma. Sad to znam iz iskustva posto sam sa motorom imao dvije prometne (oduzimanje prednosti standardno nisam te vidio) i u obe sam imao totalnu stetu. Vodio sam ga na procjenu oba puta i uvjek su mi pisali toliko toga na moj zahtjev uz dogovor da djelove uzimam kod njih tako da bih zamjenio nove djelove i pola novaca bi ostalo. Mislim sad to nije toliko ni bitno ali je bitno to da sam se u oba puta zalio i dobio 3-5tkn vise naravno motor je bio 6mj star i placen oko 60 ali uglavnom moze se dobit. Sad kad bi ga vodio na servis i kada bi ti oni mogli podignuti njegovu vrijednost na opremu ili nesto dalo bi se i vise izvuc.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju