Općenito > Generalno o skuterima

Kako najbolje zastititi skuter od kradje?

<< < (2/7) > >>

StreetRunner:
ovo što ti je Doomsday napisa to ti je sve šta tribaš.Ja bi ti ga isprid zgrade zaveza nekin lokotom,čelikom šta već uzmeš za stup od rasvjete,pa već kad krade nek nosi i stup sa sobom :laughing7: :dontknow: :glasses9: :frajer:

ADRO 3:
uzmeš lanac debljine 5 cm odi u željezaru kupi neki najskuplji lokot i to ti je to  :laughing9:  :laughing6:  :laughing7:

morat ce sa let lampom to palit da pokradu  :toothy3:

ryder on the storm:

--- Citat: PhatCat - 22 Ožujak, 2007, 13:30:08 ---
Pozdrav svima.

Uskoro kupujem skuter (Lunu Atticu od 150 ccm ili pak E charma, vidjet cemo jos kad Eladio istestira Lunu...).

E sad, skuter bi cijelo vrijeme bio vani (pred zgradom) buduci da nemam dvoriste ni garazu. Postavlja se dakle pitanje zastite od krade.

Luna ne dolazi s alarmom - gdje mi je najbolje kupiti i ugraditi alarm,  kolika je okvirno cijena (s ugradnjom)?

Osim alarma, razmisljao sam i o kupnji disc locka ili pak sajle – sto je bolje od ovog uzeti? Postoji li mozda U lock za skuter (U lock inace imam na biciklu

i prilicno sam zadovoljan njime...)?

Eto, to je to – bilo kakva dodatna sugestija je dobrodosla.

--- Kraj citata ---
stavi alarm,disc lock, i parkiraj ga pored nekog boljeg motora,tako da ako lopov i dođe, rađe će uzeti bolji motor,ktome još i nezaštićen

Punisher:

--- Citat: ryder on the storm - 24 Ožujak, 2007, 13:56:56 ---stavi alarm,disc lock, i parkiraj ga pored nekog boljeg motora,tako da ako lopov i dođe, rađe će uzeti bolji motor,ktome još i nezaštićen

--- Kraj citata ---
:laughing7: to je još najbolja zaštita do sad... itekako ima smisla... svaka čast ryder-u  :icon_thumright:

enigma:
baš čitam u glasu istre, ovdje u puli čovjeku ukrali skuter od 20000 kn u blizini brodogradilišta uljanik...

pa ti vidi... :redface:  :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju