Općenito > Generalno o skuterima
Kako najbolje zastititi skuter od kradje?
StreetRunner:
--- Citat: Punisher - 31 Ožujak, 2007, 09:36:09 ---
--- Citat: roby44 - 31 Ožujak, 2007, 04:05:29 ---kolko ja znam kad nas se nitko nije usrecio s kaskom.
rođak mi je vlasnik autosalona, maznuli sluzbeni auto, kasko osiguran. i mos mislit kak su auto procijenili, u ogromnom je gubitku. cim se moras oslonit na njihovu procjenu nema tu srece.
--- Kraj citata ---
Kradu kad ideš nešto osigurat... i kradu kad ideš po odštetu :angry9:
--- Kraj citata ---
kako god okreneš uvik smo u gubitku mi-mali građani :dontknow:Žalosno ali istinito :laughing7: :laughing7: :laughing7:
IZd:
Treba usporediti koliko koštaju lanci, blokade, alarmi u usporedbi s kaskom? Ima li uopće smisla?
john_wayne:
meni skuter već godinu dana stoji ispred zgrade, bez ikakve zaštite (samo zaključam volan) i sve je o.k. ... ali moj skuter nije gillera niti aprilia, a ti su lopovima najzanimljiviji....
najbolja zaštita ti je da ga otpeljaš u ulaz u zgradu ili u šupu ako nemaš puno stepki....
IZd:
Znači uplati kasko, nabavi lanac i alarm ili KUPI Kineza :laughing7:
StreetRunner:
--- Citat: IZd - 01 Travanj, 2007, 15:40:43 ---Znači uplati kasko, nabavi lanac i alarm ili KUPI Kineza :laughing7:
--- Kraj citata ---
Ipak 3 ti je najsigurnija.Prijatelj mi je nekidan bio u Zagrebu( a momak je stvarno lud,samo traži nevolje) i zamislite ovo,naletio je na kradljivce auta i motora koji su ga odveli u neku svoju garažu di je bira šta će uzet.Uzeo je Hondu CBR 600 neznan koja godina(pita ću ga još pa ću van reć) za 2500 eura.Kaže da ima nešto i skutera a većinon auta.
Sad jeli laže neznan,ali vidit ćemo,reka je da će ga sa sela dovest prikosutra.Pa se vi mislite :dontknow: :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju