Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

zabok bikers party

<< < (7/13) > >>

dhorvat:

--- Citat: veka84sb - 13 Svibanj, 2009, 12:20:20 ---Pa neznam kome ovdje stoji u potpisu mega fus racing team?
Znaci ja sam uzor ,a ti si " wona be fuser"  ;D

Za Rox_a se ne izvlacim ,pa kako ne bi znao da je vodeno ,kada si cijeli moto susret kukao da ti nece prokuhati u defileu... :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Još sad mi se vidi ožiljak kak sam se speko na kiler.

... al fakat je bilo kritično. A još k tome je i destilirana voda unutra koja kuha odma na 100  :toothy3:

I nemoj mi vrijeđat ekipu iz MFR Team-a  :jerk:

2TDottore:
nemojte spammat temu.......pobrisat cu vam sve......  :P

radje se dogovarajte kad kak cemo se utopit u alkoholu u subotu jer izgleda da nebu ipak kisa......  :laughing7:

veka84sb:
 :icon_thumright:

Evo radi se na motoru....problem jos uvjek struja... duze drzi ,ali opet ne puni se dovoljno... mislim da mi pumpa krade struje previse!  :dontknow:

Nadam se da cu to rijesiti do vikenda ,placa bi trebala sjesti do vikenda ili za vikend.
Obavezno me klonite alkohola  :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:

Noha boy:
To je to neke vas bude

Onda bume imali tur d zagorje ahahaha u petak u zaboku i   velika fešta za maturante tak da i maturantica bude na  bacanje hihih

dino_sk:

--- Citat: veka84sb - 12 Svibanj, 2009, 13:27:38 ---Cek mjenjao si karike na zracnjaku 5 i pol sati!!!!
hahahah ,nisam ja ni priblizno fuser koliko ste vas dvojica picajzle.

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju