Tehnički kutak > Tuning skutera

Koja godišta NRG i SR imaju ubrizgavanje

(1/3) > >>

Icek:
Bok

Da se predstavim, Icek sa motori.hr, neki me znaju možda već od tamo. Inače su mi motori zanimacija. Sad prerađujem Hondu CBR 900 a vozim skuter Aprilia Atlantic 200 koji sam dobio na korištenje od rodice dok je na bolovanju

Pitanje:
Koja godišta točno NRG i SR imaju ubrizgavanje (Ditech i Purejet).

Naime tražim frendu skutić do 1000€ +/- par sto kn. Čisto za grad ,ništa stunt itd.
Znači tražim provjeren i izdržljiv skutić za ljeto i grad.
Dobio sam info da je SR,NRG,Runnner,Aerox,Neos najbolje makine.

Samo da neka godišta SR i NRG jebe  to ubrizgavanje zbog lošeg goriva.
Dajte mi samo recite koja su to godišta da ih znam izbjegavati!

Hvala

sven_vx:
imaju ti ako se ne varam od 2003 pa nadalje...ali npr imas runnera 2003 godinu purejet i karb...kada ides gledat motor po masini se vidi razlika dali je karb ili purejet...

Icek:

--- Citat: sven_sp180 - 24 Travanj, 2009, 16:47:27 ---imaju ti ako se ne varam od 2003 pa nadalje...ali npr imas runnera 2003 godinu purejet i karb...kada ides gledat motor po masini se vidi razlika dali je karb ili purejet...

--- Kraj citata ---

SVE godine od 2003 pa na dalje ?  :icon_scratch:

P.S.

Nije mi jasno ovo NRG mc2 , mc3 ? Od kad do kad je koj, MC3 je noviji, a mc2 dal ima karbić i to.

Gledao sam po tražilici al bi stvaro trebao dugo kopat da saznam

giannelli:
nema veze sa godistima. mislim ima, ali ne toliko... npr sr ditech imas sa carbom i sa injection 2003 godina.
ako je skuter injection pisat ce u oglasu, ili ce ti covjek rec, inace skuteri sa ubrizgavanjem nemaju kurblu, kad pogledas na mjesto carba i vidis brizgaljku to ti je injection.  :laughing3:
nije to kao sa beverlyem da na pogled nemozes znat dali je injection ili karb.

za to sto ti trebas, za po gradu bezveze su ti cak bolji purejet i ditech, manje trose solidno idu, sipas u njih euro super 95 koji je ciscij od super98 i nemas beda.

a i dosta su rijetki, nrg purejet gotovo da nisam vidio, tu i tamo runner s injectionom a vecina je sr ditech.

igor.sb:
srke diteč 00-03, poslje sr piaggio pure jet do danas, ali se prestali uvozti kod nas tamo od neke 07  :dontknow:

mada ne kuzim cemu tema, valjda se vidi jel ima kurblu nema kurblu, jel karb ispod sica il nije, jedino ako naletis na nekog kirbajca kao iwo sto je stavio kurblu na diteča  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju