Općenito > Generalno o skuterima

Runner 180

<< < (2/6) > >>

giannelli:
ako bas hoces nesto iz dalmacije, ima sp180 2003 godina, 19.000km, vrlo ocuvan, serijske plastike s naljepnicama na njemu, polakirane hrapave plastike nanovo u crnu malo manje hrapavu jer su bile izbljedile. vozi ga covjek od 35-36 godina, prvi vlasnik, 100% siguran da nikad nije dizan na zadnji, u zadnje vrijeme ga i ne vozi, tu i tamo ga upali da malo proradi makina i to je to. 10.000-11.000 kuna.

Drnda:

--- Citat: gianelli - 24 Travanj, 2009, 17:50:49 ---ako bas hoces nesto iz dalmacije, ima sp180 2003 godina, 19.000km, vrlo ocuvan, serijske plastike s naljepnicama na njemu, polakirane hrapave plastike nanovo u crnu malo manje hrapavu jer su bile izbljedile. vozi ga covjek od 35-36 godina, prvi vlasnik, 100% siguran da nikad nije dizan na zadnji, u zadnje vrijeme ga i ne vozi, tu i tamo ga upali da malo proradi makina i to je to. 10.000-11.000 kuna.

--- Kraj citata ---
imas li koju sliku.. jer prijatelj je stvarno zagrijan za taj skuter pa da sto prije mu nadjem.. hvala...

giannelli:
nemam i necu ga moc slikat prije ponedeljka, ali mogu ti dat broj covjeka ako hoces.

Drnda:
aj pozuri.. daj broj jer poslije cu vidjeti toga lika pa da mu odmah recem..

RideRR4EveRR:
Znam samo da se prodaje več 2 i pol godine. I sad me full zanima kako je uspio skemijat taj prihvat za volan. Nema standard lulicu nego ko na crossu. Mislim da ču ga zvat  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju