Tehnički kutak > Tuning skutera
SETUP-aerox
Crazy Kuree:
--- Citat: benelli - 23 Travanj, 2009, 22:15:02 ---malossi multivar(variomat)-500kn
yasuni z-1000kn (auspuh) ili leo vince zx ili stage 6 replica
top performance trophy 70cc-1000kn (kit)
krburator 19- oko 400kn
i ako hoces malossi kevlar remen i kvacilo malossi fly
ali npr karb mozes uzet rabljeni nađes tu od nekog sa foruma da prodaje a mozes i auspuh
--- Kraj citata ---
auspuh naravno polovni yasuni za 1000 kn može nać- yasuni R najbolji za base... yasuni Z i ZX su pravljeni za serijalu,a kad već kupuješ kupi dobro... fly kvačilo je nepotrebno jer je isto ko serisko, il delta, nešto kao delta druge marke ili ništa
a kit možeš uzet zaribani za neki 200 kn, kupiš klip (oko 350kn) i bušenje neki 80kn izađe te oko 600 kn
psycho:
Nikakvi zaribani.kit i suph idu novi.kot ce bit tropy a spuh stage6.to je sigurno a sad neznam sta da jos uz to uzmem
neer:
--- Citat: psycho - 24 Travanj, 2009, 09:01:38 ---Kakve ruke ste vi ludi.pa ja radim na masini od kombajna koja ima 400 konja sam generalku.pa ja cu to sam sastavljat
--- Kraj citata ---
ajd priznaj da lazes necemo se ljutit evo i ja rjesavam neki motor mlazni od konkorda
psycho:
Alo decko.neznaci ak se ti nerazumijes u motore da se niko nerazumije. ja u dvoru imama 4 kombaja i 3 traktora i po cjele dane sam oko njih.znam ih u dusu.ak ti neznas neznaci da niko nezna
Pupo:
Realno gledajući ako malo imaš mozga i zdravog razuma i malo smisla za mehaniku u čemu je problem napraviti generalku na skuteru kada je gotovo sve plug'n'play. Jedino je malo jebada sa uštelavanjem al opet i da voziš nekome da ti poštela, opet će te manje izaći nego da ti i slaže i štela.
--- Citat: psycho - 24 Travanj, 2009, 09:01:38 ---Kakve ruke ste vi ludi.pa ja radim na masini od kombajna koja ima 400 konja sam generalku.pa ja cu to sam sastavljat
--- Kraj citata ---
Kakav kombajn?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju