Tehnički kutak > Tuning skutera
Turpijanje kanala?
cvele60:
Evo jos jednog koji je bio pod Mariovom turpijom...
http://www.skuteri.org/forum/index.php?/topic/3780-custom-focus/page__view__findpost__p__127027
Crazy Kuree:
--- Citat: Drnda-1 - 24 Ožujak, 2010, 14:33:12 ---time produzivas trajanje i ispuha i usisa.. te usput dizes , to bi teoretski trebalo znaciti da imas vise snage na srednjim i visokim okretajima dok nize zrtvujes... a uz to neki spuh se mora nabaciti na skut
--- Kraj citata ---
mislim da ovo što je nabrojo koliko će šta, da će se dobro poklapat sa zx-om seriski ima timminge za neki 8500 obrtaja. da više diže onda bi bilo poželjno jači auspuh
animatrix:
kod mene je problem sto sam uzeo auspuh na nevidjeno, kasnije sam gledao, unutrasnji fi ispusne grane mi je 19mm, a mislim da treba biti 25... tak da me sjebalo, motor ne ide ni upola kako bi trebao ici sa normalnim zx-om... racunam ic do kakvog auspuh servisa pitat jel mi netko moze staviti siru granu, pa kasnije probat oturpijati te kanale... sad je na redu kvacilo i federi..
Crazy Kuree:
--- Citat: animatrix - 25 Ožujak, 2010, 10:03:31 ---kod mene je problem sto sam uzeo auspuh na nevidjeno, kasnije sam gledao, unutrasnji fi ispusne grane mi je 19mm, a mislim da treba biti 25... tak da me sjebalo, motor ne ide ni upola kako bi trebao ici sa normalnim zx-om... racunam ic do kakvog auspuh servisa pitat jel mi netko moze staviti siru granu, pa kasnije probat oturpijati te kanale... sad je na redu kvacilo i federi..
--- Kraj citata ---
ako je orginal tako onda tako i ostavi, širom granom bi sj#bo auspuh. u zx je vjerovatno toliki fi tako da ne diraj. u narda je čini mi se 24 a on je puno jači već zx
animatrix:
pa originalne mjere kazu 28mm vanjski fi, frend mi je kasnije rekao da su decki od kojih je on uzeo cijeli motor varili tu granu, i stavili serijsku od minarellijevog auspuha :/
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju