Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge
Kutak za lunatike (Luna 50 Vision)
babb0:
mislim da bi morao ic...
kolko znam akumulator i auspuh su krace (3mjeseca),
ostalo bi trebalo ulazit u garanciju, naravno iskljucujuci
potrosne dijelove tipa svjecica, zarulja...
pise ti sve u servisnoj/garantnoj knjizici.
zgubidan:
--- Citat: luna500rr - 12 Kolovoz, 2009, 09:30:30 ---@zgubildan otkrili smo da imaju tri vrste CDI-ja za lunu, snimi kako ti se luna vrti na centralnoj nogari pa cemo ti reci dali imas blokadu...
Ovako se luna vrti s odloiranim CDI-om:
Ovako se vrti s brzim:
To je mozda razlog zasto neide preko 60, ako nije to, naci cemo i drugo rjesenje :hello:
--- Kraj citata ---
Provjereno imam brzi cdi (mala kockica)Znam da ima tri modela blokirani,odblokirani(veliki pravokutnik) i brzi(mala kockica)
Jednostavno neće više od 60.
S obzirom na trenutno financijsko stanje ove sezone ništa ne diram,kako ide ide a na proljeće auspuh i rolice.
Kažu mi u servisu da bi trebala ići 75i dosta dobiti na ubrzanju.
auspuh za lunu je nekih 850 900 kn skupa s rolicama i federom.
Svejedno hvala za pomoć.
animatrix:
ahoj decki, da se i ja prijavim u vas klan! :icon_biggrin:
godina i 2mj stara luna, kupljena prije 11mj, 4.8 malossi rolice, svjezi serijski remen, postiman karb, 3.5L potrosnja, ide 70 kad padne mrak haha, u planu portanje kanala po uzoru na minarelli, mozda kakav auspuh ako bog da.... a kad dodje para i sve mi dopizdi, motor od SR150 pod guzicu...
ypahh:
evo i mene, novi sam na forumu. luna vision 2, kupljena prosle godine negdje oko 20-tog osmog, eto taman ce bit 1. rodjendan :icon_biggrin:
sve ok, bilo malih problema(lulica za svjecicu), i stavio novi akumulator, ovo sve ostalo ok. danas stavio odblokirani cdi-mala kockica i super. ja zadovoljan :)
zgubidan:
--- Citat: ypahh - 17 Kolovoz, 2009, 17:28:26 ---evo i mene, novi sam na forumu. luna vision 2, kupljena prosle godine negdje oko 20-tog osmog, eto taman ce bit 1. rodjendan :icon_biggrin:
sve ok, bilo malih problema(lulica za svjecicu), i stavio novi akumulator, ovo sve ostalo ok. danas stavio odblokirani cdi-mala kockica i super. ja zadovoljan :)
--- Kraj citata ---
dobrodošao u klan :hello: :hello: :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju