Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge

Kutak za lunatike (Luna 50 Vision)

<< < (63/64) > >>

Kolgjeraj:
Evo moja, Mat crna boja, sve super na njemu samo neznam di da kupim auspuh i koi to...
Ako znate nesto bolje o motorima i auspuhu javite mi se na FACEBOOK-u Denis Kolgjeraj

matrix123:
Auspuh trazi za minareli masine,tipa leovince,trek i drugi....

eladio:
leovince ili slično preko webshopa i nemaš greške  :icon_thumright:

kiki123:
Bok ekipa spaljene su mi pakne u bubnju na Visionu 1, jer se da tu kaj napravit  (jako ih zašmirglat) il nkj slično a da se problem cviljenja rješi trajno? ili je tu jedina pomoč kupit nove pakne ako je to jedino trajno rješenje koje bi mi preporučili, od kojeg proizvođača, unaprijed hvala.

tutnja:
'Ajd da dignem temu iz mrtvih 😉
Prošle nedjelje postao vlasnik polovne i povoljne Lune Versus..
2009. god, 16 i nešto tisuća km, navodno servisirana..
Nakon svih negativnih komentara po netu i činjenice da je to ipak kineski poluproizvod ipak sam zapucao u Sisak po nju. Kratka proba, provjera papira i ok, idemo to probati. Ako izdrži do Malinske na Krku starom cestom preko Gorskog kotara super, ako stane zalit ću ju benzinom i zapaliti 😄 nije velika šteta.
Da ne duljim, motorić se iskazao i dokazao, u brdo ide bez problema, krajnja nije nešto posebno, 64-65 gpsa na ravnom i blažim uzbrdicama, čak ni sat ne laže, tu je negdje.. Ubrzanje solidno za serijalu, moglo bi to bolje ali biće kad dobije novi auspuh i vario ovih dana, tu će mi trebati pomoć i savjeti iskusnih meštara s foruma, okvirno je odlučeno šta, još samo kako i neki "detalji".
Zasad toliko pa ću početi "daviti" s pitanjima..  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju