Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge
Kutak za lunatike (Luna 50 Vision)
Sever:
--- Citat: kiki123 - 12 Lipanj, 2013, 20:57:36 ---Pozdrav može mi neko objasnit kak se mjenja nosač motora na Luni 50 Vision? Unaprijed hvala
--- Kraj citata ---
kaj te tocno muci s nosacem ?
kiki123:
Stavio sam nosač ali neznam kak on ubiti mora stajat, stari mi se potrgal, onaj dio di je federić kak on mora stajat dok je motor na bočnom nogaru ili u vožnji okomito na cestu ili koso tak da federići skoro diraju ono željezo ispod sica ? ako moraju bit okomito na cestu onda neznam kak ga tak namontirat...
Sever:
--- Citat: kiki123 - 12 Lipanj, 2013, 22:52:03 ---Stavio sam nosač ali neznam kak on ubiti mora stajat, stari mi se potrgal, onaj dio di je federić kak on mora stajat dok je motor na bočnom nogaru ili u vožnji okomito na cestu ili koso tak da federići skoro diraju ono željezo ispod sica ? ako moraju bit okomito na cestu onda neznam kak ga tak namontirat...
--- Kraj citata ---
na centralnoj nogari federi dodiruju zeljezo dok je na bocnoj suprotno ( onda su odvojeni od zeljeza)
kiki123:
Fala. Ima ko držač desnog retrovizora za prodat a da je iz Zagreba ili u blizini, znači ne cijeli prekidač za svetla nego onaj pleh u koji ide retrovizor ? Za Visiona 1
Sever:
--- Citat: kiki123 - 19 Lipanj, 2013, 14:57:08 ---Fala. Ima ko držač desnog retrovizora za prodat a da je iz Zagreba ili u blizini, znači ne cijeli prekidač za svetla nego onaj pleh u koji ide retrovizor ? Za Visiona 1
--- Kraj citata ---
čisto sumnjam da budes to pronasel posebno , komplet s prekidacom , mozda ali sami poklopac , neznam bas
i meni isto treba :/ , moj je vec cca 15X puta premazan sa svim vrstama ljepila i to bude sad drzalo 2-3 mjeseca , onda budem opet moral ljepit XD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju