Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge

Kutak za lunatike (Luna 50 Vision)

<< < (7/64) > >>

zgubidan:

--- Citat: nacku_vu - 15 Lipanj, 2009, 11:43:11 ---pozdrav, zanima me dali je iko od vas imao kakvih problema sa lunom? ja sam imao lunu i na njoj 1600 km. ,bila je stara 10 mjeseci i u tih 10 mj. je bila 13 puta na popravku. pa nisam ja valjda toliki baksuz da sam bas naletio na pokvarenu lunu.? al sada barem znam da vise nikada ne kupujem kineze. pozz :toothy9: :toothy12: :toothy9:
[/quote
Moja luna je još na popravku :angry7:.kupio sam ju 20 2 09 i do sada je provela u servisu punih 62 dana!!!!!!
Ljudi pa to je pola vremena.
Ima 600 km a od toga sam ja napravio 450 -ostalo serviseri.Živi užas.
Svaki drugi dan servis.Već sam pisao da je bila na servisu 22 dana -to se odužilo na 30 dana a sada je nemam 9 dana i tko zna do kada.
Sutra zovem beta-moto nek mi daju drugi jer sam popizdio.Prođe sezona a ja se vozim tramvajem na posao i sposla pješke jer nema više tramvaja. :angry7: :angry7: :angry7: :angry7:
--- Kraj citata ---

Faba:
Bok ljudi ja sam novi član i ovo mi jedan od prvih postova.
Vozim Lunu Versus 50(crno-crvena),prose tek 1000 km,skinuo sam blokadu i sad mi ide 73-75kmh.
Sve u svemu mogu rec da sam jako zadovoljan!

Faba:
Koje ulje najbolje koristit za Lunu?

Drnda:
koristi silkolene scoot sport 2, polusintetika, nije skupo... oko 60 kn litra mislim...

Resident-Bj:
u profilu si izmjeni CPI u CDI  prvo ... !!!!! .)

PS: Ulje koristi sve iosim dvotaktola ininog .....   STIHL 2t 1 lt 58 kn PEVEC , Castrol TTS Power 1lt 95.00 kn  Auto-Spas Bjelovar   , to sam ja koristio i NP.  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju