Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge
Kutak za lunatike (Luna 50 Vision)
kiki123:
Pozdrav raspal mi se ležaj na Luni 50 Vision na prvom kotaču. promjenil sam ih i kotač se vrti lagano dok ga ne stisnem sa šarafom onda teško ide, probam vozit a onda vibracije i ruženje, pitanje: na desnoj strani je ležaj 6201ZZ a koji je kod diska ja sam metnul iste ? i dali je moguče da mi se svinula osovina ? :help:
Laviper:
Pozdrav lunatici
vlasnik sam kineza iz porodice Lune , Riya spider x5. znaci prakticki isti agregat i sve kao luna, i poceo sam radit swap sa chinarellia na minarelli masinu. Ukazala mi se prilika uzet i komplet 13'' felgi, pa jel neko zna koje vile od minarellia za 13'' gumu pasu bez puno nekih mudrovanja i glupiranja?
Imam u mogucnosti vile od aprilie sr150 uzet, negdje sam vidjeo post da neko te vile ima na svojoj luni pa me zanima jel pasu na saraf il mora neka preinaka se radit?
hvala unaprijed :icon_thumright:
nenox:
gas sajla mi pukla (dio od ručice do razdjeljnika, cca 20cm dužine), u zg gdje to ima za kupit :sad3:
nenox:
--- Citat: nenox - 15 Svibanj, 2013, 22:23:46 ---gas sajla mi pukla (dio od ručice do razdjeljnika, cca 20cm dužine), u zg gdje to ima za kupit :sad3:
--- Kraj citata ---
ništa, riješio :happy3:, napravio sam drugu
Sever:
--- Citat: nenox - 15 Svibanj, 2013, 22:23:46 ---gas sajla mi pukla (dio od ručice do razdjeljnika, cca 20cm dužine), u zg gdje to ima za kupit :sad3:
--- Kraj citata ---
znam da si vec rjesio problem ali samo da ti velim da ti niko ne prodaje samo taj gornji dio (bar kolko ja znam ) tak sam ja izvisil i dal 150 kn za sve 3 sajle :redface:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju