Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge
Kutak za lunatike (Luna 50 Vision)
MUTNI:
Pozdrav ,novi sam ovdje procitao sam par postova ,molim za pomoc ,skuter je speed force sachs (bar mislim da se tako pise )uglavnom isti je ko luna ,zanima me gdje covjek moze kvalitetno servisirat taj motor u zagrebu ,istocni dio po mogucnosti ili ako se tko od vas bavi servisiranjem bio bih zahvalan za neku informaciju ,motor ima 10 k kilometara gusi se ,ne puni akumulator,fali par plastika na njemu ,servisiran u servisu gdje su mi ga prodali ali nebi vise tamo ;(..hvala
neven92:
najbolji servis:ak se rezumijes sam doma,ili ak znas nekoga da se kuzi das njemu novce i napravi ti sigurno kvalitetnije nego servisi...ja dok nis nisam kuzio tek kad sam dobio prvi motor,baotiana,za servis mi je uzimao 250 kn,ni svjecicu nije mijenjal,uzel 250 kn za sportske rolice ,nakon nekog vremena ja isao pogledati kakve su to rolice i on je samo uzeo tri van i tri ostavio...lopovi!!
ratz_hell:
zasto pise da je to za piaggio remen ?
luna500rr:
--- Citat: ratz_hell - 13 Srpanj, 2010, 08:53:54 ---zasto pise da je to za piaggio remen ?
--- Kraj citata ---
Čavala ti ajde u piaggio centar i upitaj kaiš za lunu i pogledaj reakcije :laughing7:
Nema veze sta pise bitne su samo dimenzije, umene su polutke od morini karb masine 128mm i stavio sam kais sa runnera :hello:
qLitoRisZu:
Meni nie jasno svi imaju lune i nikome nejde preko 60 serijala moja ide ko metka 80 (mjereno po autu) tak da mi nie jasno jer moguce da se meni posrecilo ili niko nie napiso jos da ide preko 60 xD :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju