Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge
Kutak za lunatike (Luna 50 Vision)
luna500rr:
Mozes lemilicom laganini zavarit, drzat ce ako nebudes mjesao tri vrste plastike i dobro zavaris
Hrvoje_40:
--- Citat: luna500rr - 14 Lipanj, 2010, 19:36:55 ---Mozes lemilicom laganini zavarit, drzat ce ako nebudes mjesao tri vrste plastike i dobro zavaris
--- Kraj citata ---
pokušati ću samo onaj ostatak što ne mogu zašerafit zavarit
neven92:
ljudi samo odštekajte taj čok,tak sam ja napravio i lergas je odličan,i pali iz prve,a kad je bio čok uštekan,ni za boga nemožeš smiriti lergas i palio je uvijek poslije 4. pokušaja na kurblu..tak je to bar kod mene bilo
SlowRider:
--- Citat: neven92 - 18 Lipanj, 2010, 21:54:41 ---ljudi samo odštekajte taj čok,tak sam ja napravio i lergas je odličan,i pali iz prve,a kad je bio čok uštekan,ni za boga nemožeš smiriti lergas i palio je uvijek poslije 4. pokušaja na kurblu..tak je to bar kod mene bilo
--- Kraj citata ---
ako odspojis cok, onda ces se stalno voziti pod cokom, sto nepotrebno obogacuje smjesu i dize potrosnju goriva, trebalo bi se osjetiti trokiranje na nizim otvorima gasa. Inace kada je spojen i ispravan, cok je uvijek aktiviran i kako se masina zagrijava on se polako deaktivira.
luna500rr:
Ili mozes rastavit cok zablokirat ga prema dolje i eto ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju