Općenito > Servisi
Chupsy servis pohvale
dino_sk:
koliko para ti je uzeo ak se smije znat ?? :toothy3:
180fxr:
to su dino poslovne tajne... aj da ga i ja pohvalim..ubacivo mi radilicu.. fakat nije fuser!!!
Mark:
--- Citat: ivanm - 23 Travanj, 2009, 10:57:00 ---pa rekao sam da je ok, samo je malo hiperaktivan, hehe ;D
--- Kraj citata ---
U to sam se uvjerio ;D
Kada sam ga vozio natrag je maznuo liku(kao suvozač) letak u vožnji iz ruke(onaj kaj djeli na semaforima) na što sam skoro pao s motora od smijeha. Nakon toga smo skužili da je čovjek gluhonjem i da traži novce pa mu ga je Chupsy vratio natrag :toothy12:
Ma dečko je car samo takav, da ima više takvih ljudi na ovome svijetu bilo bi nam svima puno ljepše :icon_thumright:
Ne smijem ga samo previše hvaliti da mi se ne pokvari prebrzo :icon_biggrin:
Btw, da nebi zaboravio, također hvala i alfi s foruma na preporuci :headbang:
2 dino_sk: Ne bih volio o tome čisto iz poštovanja prema Chupsy-u pa njega pitaj na PM ako ti je voljan reći ;)
vktr:
--- Citat: dhorvat - 23 Travanj, 2009, 18:37:49 ---Čuo sam da je i mali @vktr zadovoljan kako mu je složio SpeedFight stotku. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
samo me zanima di si to čuo :dontknow:
:toothy12:
mogu samo reć da je u voznom stanju ,a vidit ćemo u budućnosti jel dobro il nije, ali ja vjeurjem da je
3alfa3:
--- Citat: Mark - 23 Travanj, 2009, 20:18:10 ---Btw, da nebi zaboravio, također hvala i alfi s foruma na preporuci :headbang:
--- Kraj citata ---
Dakle, Chupsy, sad znas kamo sa 10% zaradjenog :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju