Općenito > Servisi

Chupsy servis pohvale

<< < (4/9) > >>

Chupsy:

--- Citat: kiroprakticar - 25 Travanj, 2009, 23:41:33 ----kako se moze stupit u kontakt s tim "Chupsy" majstorom jer imam ja jednu "kineskinju" za njega!?
http://img268.imagevenue.com/img.php?loc=loc235&image=84493_kanat-24_123_235lo.jpg

--- Kraj citata ---

reci joj da je broj u potpisu i da joj za izlazak na teren prvi puta neću ništa uzet

marin81:
evo da i ja pohvalim majstora Chupsya koji je u vrlo kratkom roku nastelao NRG-a koji napokon ide kako treba a ne ko baba s reumom

NRG je bio sa cetvrtka na petak u servisu (zbog kupnje nekih djelova) pa sam ga tek danas malo provozao (na i s posla) uglavnom prezadovoljan sam - sa mizernih cca.60 km/h na 88-95km/h po Aleji Bologne (zavisno u kojem smjeru se vozi :) )

setup je u profilu znaci nist posebno - serijala sa multivarom i ZX-om

@Chupsy - koje su rolice nakraju zavrsile u multivaru ?

i samo jedno pitanje kako bi se on ponasao sa bijelim federima kvacila umjesto crvenih - cisto iz radoznalosti

duje87:

--- Citat: marin81 - 16 Svibanj, 2009, 20:16:18 ---evo da i ja pohvalim majstora Chupsya koji je u vrlo kratkom roku nastelao NRG-a koji napokon ide kako treba a ne ko baba s reumom

NRG je bio sa cetvrtka na petak u servisu (zbog kupnje nekih djelova) pa sam ga tek danas malo provozao (na i s posla) uglavnom prezadovoljan sam - sa mizernih cca.60 km/h na 88-95km/h po Aleji Bologne (zavisno u kojem smjeru se vozi :) )

setup je u profilu znaci nist posebno - serijala sa multivarom i ZX-om

@Chupsy - koje su rolice nakraju zavrsile u multivaru ?

i samo jedno pitanje kako bi se on ponasao sa bijelim federima kvacila umjesto crvenih - cisto iz radoznalosti

--- Kraj citata ---

kreta bi sa manjin okretajima,tj kumplug bi ranije odvojia..

Tomma:
MoraM Ppohvaiti chupsya sto je bio na norijadi na bundeku,vidio sam ga,s nekim curicama  :toothy12:

Chupsy:

--- Citat: Tomma - 17 Svibanj, 2009, 11:50:12 ---MoraM Ppohvaiti chupsya sto je bio na norijadi na bundeku,vidio sam ga,s nekim curicama  :toothy12:

--- Kraj citata ---

to je već tradicionalno...

ove godine cura maturirala pa je neizbježno bilo... a ti si bio neki DJ?

@marin81
drago mi je da si zadovoljan...

rolice su 5.3gr

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju