Tehnički kutak > Tuning skutera

kevlar...

<< < (6/7) > >>

Ghoul:

--- Citat: speedfight 2 - 24 Travanj, 2009, 10:05:29 ---a koliko kevlar u prosjeku kilometara traje??

--- Kraj citata ---

a negdje oko 5000 km i bilo bi ga pametno tad zamjenit jer kolko sam vidio tu po pricama na forumu, nije bas lijepo dok pukne...jer ak je pri velikoj brzini, moze napravit veliki nered po prijenosu...

speedfight 2:
aha oke znaci valja pazit na kilometrazu kad se stavi kevlar hehe,ma ja cu njega mijenjat svake sezone i eto nemam brige...

2TDottore:
da...treba pazit tocno na kilometrazu.....kevlar traje tocno 4986.42km..........jbt......pa to su gluposti.......sve ovisi kak se vozis i di se vozis......ak se vozis vecinom sam i po ravnom kevlar traje jako dugo.......a potrosenost se gleda isto kao kod obicnog remena.......mjerenjem sirine.......i ak se vidi da je ispod donje granice sirine i ak se pocne lagano raspadat onda se tek mijenja a do tad se mos vozit ak treba i 20000 s njim........

speedfight 2:
oke hvala pa jbg ja pitam jer ipak sam novi u ovome znam pomalo,ali ipak bolje vi znate jer ja nemam skut dugo i nisam se puno s tim bavio...

2TDottore:

--- Citat: speedfight 2 - 24 Travanj, 2009, 11:08:51 ---oke hvala pa jbg ja pitam jer ipak sam novi u ovome znam pomalo,ali ipak bolje vi znate jer ja nemam skut dugo i nisam se puno s tim bavio...

--- Kraj citata ---

ma dobro......sve 5........nis ja tebi ne kazem............ja se cudim ovim drugima i njihovim odgovorima........ipak bi oni trebali bit malo pametniji i iskusniji.......  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju