Tehnički kutak > Tuning skutera

kevlar...

<< < (3/7) > >>

Aleks:
O izdrzljivosti bi se dalo pricat....

Tu se radi o rastezanju remena.

kristijanSR70:
pa tob da izdrzljivost na rastezanje

S.F. sf2:
ja ne vidim svrhu kevlara,ja sam si zbusio deklo i po ljeti na 35C po gradu nemam nikakve probleme,veliki plus serijskog je kaj ne puca nego se rasteze,a ovaj vrag moze nakon 4-5tkm puknut i pokvarit ti dan

kristijanSR70:
nećes ti osjetit to kad izbušiš ali stavi ruku pa ćes vidit kako cilkulira zrak dok kod zatvorenog dekla toga nema......i još jedna prednost busenog dekla je ta sto kad ti se remen počne trošiti na rupice ti izbacuje vlakna od remena i po tome skuzis da ti je remen gotov i da ga mjenjas (ne popusta po performansama ali se kida komad po komad vlakana s remena...) a kad je deklo zatvoreno ti to ne vidiš....to je isto prednost........pa nisu ludi ovi iz piagga sta su tvornički stavili već i morini mislim da ima..............da netreba nebi stavili.....

Ghoul:
jedina mozda "mana" kevlara je da ti krade obrtaje. pogotovo na nekom meksem centralnom federu...a kad stavis tvrdji feder, ako se nisi igral sa rolicama, izgubis malo krajnje, ali opet to nije neki problem kad ti vani na +40 imas start ko metak  :toothy9:

meni npr nije bas nest funkcioniral na zelenom centralnom...krajnja nije htjela prek 95 nema sanse, a posle 80 je do 90 navlacil 3 gladne godine...sad sam stavio 7,2 role i bijeli centralni i ima odlicno ubrzanje, malo slabija medjuubrzanja, ali tek poslije 90 pocne slabije ubrzavat i ide do 98...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju