Općenito > Propisi
Polaganej kategorije
mario_f15:
hehe..ma de ima ih svakakvih.ima dobrih i loših a većinom su ti loši oni ni svog ćaću nebi pustili........
a sto ce tiče podmićivanja mislim da tebe ni jedan nece pustit ,jer on kad tebe uhvati i zabiberi ti kaznu 3000-4000 kn,,njega jos nagrade i njemu povecaju plaću......teško to pali kod njih :laughing9: :laughing9:
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: mario_f15 - 04 Svibanj, 2009, 02:12:58 ---hehe..ma de ima ih svakakvih.ima dobrih i loših a većinom su ti loši oni ni svog ćaću nebi pustili........
a sto ce tiče podmićivanja mislim da tebe ni jedan nece pustit ,jer on kad tebe uhvati i zabiberi ti kaznu 3000-4000 kn,,njega jos nagrade i njemu povecaju plaću......teško to pali kod njih :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
Nebi se bas slozio al dobro..uostalom i veze su tu tak da mi moze sisat q :happy8:
luna500rr:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 06 Svibanj, 2009, 15:50:40 ---Nebi se bas slozio al dobro..uostalom i veze su tu tak da mi moze sisat q :happy8:
--- Kraj citata ---
hhhh...i ja imam neke... :laughing7:
ali mi ni Papa nebi moga pomoc ako nekoga udarim ili ako neko radi mene jos i pogine :nono:
ove sitnice kosto su kaciga, svitla i to, za te potrebe postoji jedna novcanica koja nije bezveze plava (50 Kn) :glasses2:
hawk:
kod nas u Pž, A1 kategorija košta 2400kn + lječnički 350 i ispiti 230 + prva pomoć 495 + još vožnja ispit 230kn
sve skupa oko 3700. što i nije puno ako je sad kazna za vozačku od 5000 do 15000kn.
pa ti biraj. evo ja još moram odradit koji sat vožnje i eto vozačke
i sad više nije 15 sati vožnje već po novom 20 (tako mi danas reko instruktor)
PROOF:
jbt kod nas je 3600+150 ispiti+350 ljecnicki+400 voznja+jos nesto prva pomoc..........
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju