Općenito > Propisi

A2 kategorija

<< < (8/16) > >>

t_o_m_i:
Ja sam ti bio u auto skoli predo sam sve papire i to i rekli su mi kao da ce me zvat cim im policija poslika motor kao dal sve stima s motorom a to je bilo prije mj dana jos me nisu zvali. :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3:

n0n4m3:
da da  da .. i mene su rekli zvat .. samo ja nista nisam predavao .. jer sam ostavio broj u vise autoskola .. pa na kraju nitko ne zove ..  ;D
to ce oni rjesit brzo .. cim im pare zatrebaju  :toothy12:

mrcina:

--- Citat: t_o_m_i - 27 Travanj, 2009, 21:29:04 ---Evo ovako da vam kazem iz iskustva polago sam A1 prije dvije god znaci sa 16god i kad sam napunio 18 doso u muriju da zamjenim vozacku a oni mi rekli da ja nisam polago za a i da mi nece dat nego da moram polagat A2 pa svije godine imat A2 i onda tek polagat za A ili odma na a ako imas 24 god i to vam je 100%.... :icon_biggrin: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

zato uvijek kopiju potvrde radit da te ne zajebu.

pOha:
ma ukur*u je ova drzava i njeni zakoni... jebala ih recesija, bas zbog nje bi trebale past cijene a ne porast... ma skupljan pare pa kad ovi zakoni sidnu kako bog zapovida iden polagat a2...  :sad3:

kristijanSR70:

--- Citat: n0n4m3 - 28 Travanj, 2009, 00:50:58 ---koja je to autoskola  :o

meni za a2 trazi 4000 kn .. imam B kategoriju

--- Kraj citata ---

nema logike to je puna cijena ja sam pitao i meni su rekli pošto imam B kategoriju znači da imam položen ispit i tu se već oduzima ispit i predavanja od cijene i rekao mi je kao oko 1600kn moram platit 10 sati voznje + lječnički i to je to......šta ćes bezveze ponovo ić na predavanja a imas ispit od b kategorije....tak da je 2000kn maximala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju