Općenito > Generalno o skuterima
pitanje u vezi ulja...
Benjamin:
tocio cijelu proslu godinu repsol pulu sint...i mogu reci da sam jako zadovolan bio..prek zime kad sam skinuo cilindar nikakvih riseva i na klipu zanemarivo malo cade bilo...tak da mislim da je ok ulje...
Joker2206:
--- Citat: jgregoro - 12 Svibanj, 2009, 20:14:10 ---Nemože bit problema ako ja makar polusintetičko bilo koje, samo izbjegavaj mineralno. To ti je kao sa si jeo 10 dana Bečki a sada pređeš na Zagrebački odrezak nikaka razlika!
--- Kraj citata ---
Da, ali zagrebački ima ipak nekakve dodatke, sir, salama... ;D
Nego, kad smo već kod ulja, kažeš da mora biti polusintetičko. Ja sam jučer išao kupiti ulje i niti na jednom ulju nije pisalo kakvo je !
Samo piše Castrol 2T, ili Valvoline 2T, a stvarno sam sve pročitao s naljepnica što piše.... I to još deru 80 Kn/l
Jedino ulje na kojem sam naišao da piše syntetic je bilo Shell. Što to znači, da su sva ova ostala koja sam gledao mineralna ???
sax:
--- Citat: Joker2206 - 15 Svibanj, 2009, 14:39:43 ---Da, ali zagrebački ima ipak nekakve dodatke, sir, salama... ;D
Nego, kad smo već kod ulja, kažeš da mora biti polusintetičko. Ja sam jučer išao kupiti ulje i niti na jednom ulju nije pisalo kakvo je !
Samo piše Castrol 2T, ili Valvoline 2T, a stvarno sam sve pročitao s naljepnica što piše.... I to još deru 80 Kn/l
Jedino ulje na kojem sam naišao da piše syntetic je bilo Shell. Što to znači, da su sva ova ostala koja sam gledao mineralna ???
--- Kraj citata ---
Na Ipone ulju pise koje je
A dodatak su jagode ,a ne sir i salama :toothy9: :toothy12:
Rossi:
ja koristio Castrol Actyvo tako nesto..sad naso na jednom mjestu po cijeni od 10 eura...Castrol TTS i njega cu tocit ubuduce :)
Giz:
--- Citat: sax - 14 Svibanj, 2009, 07:46:15 ---Moj savjet da se ne diras u Valvoline jer je totalno smece
Od tog ulja mi je otiso lezaj na SF 2,sad koristim Ipone
Valvoline koristi ako ces ga uzimat u Italiji ili Austriji,ovaj kod nas ti puni Ina i nista ne valja
--- Kraj citata ---
Naravno... Iako se dobro zna da INA ima jedno od boljih ulja po svim svjetskim testiranjima i da zadovoljava sve najstrože svjetske norme.
Tako da... Ma ni Valvoline ne može jednostavno valjati jer... eto... Tako tvrde određeni ljudi.
Ma daj me nemojte. Stručnjak do stručnjaka.
Ulje ili ide ili ne ide. Sipaj polusintetiku, grij scoot prije svake vožnje i polako prvih 2 km pa neče biti problema.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju