Tehnički kutak > Styling skutera

Farbanje/lakiranje NRG mc3

(1/4) > >>

nostra:
Odlučio sam curi dat svog NRG-a pa ga moram dotjerat jer ona to tak neće vozit  :toothy12:,,ako sam obavim pripremu koliko bi me izišla okvirno cjena kod nekog normalnog lakirera???Farbao bi sve plastike uključujući one ispod sica i volana.Hvala vam na savjetima..

alfist159:

--- Citat: nostra - 22 Travanj, 2009, 12:00:07 ---Odlučio sam curi dat svog NRG-a pa ga moram dotjerat jer ona to tak neće vozit  :toothy12:,,ako sam obavim pripremu koliko bi me izišla okvirno cjena kod nekog normalnog lakirera???Farbao bi sve plastike uključujući one ispod sica i volana.Hvala vam na savjetima..

--- Kraj citata ---
Zavisi ako napraviš sam pripremu oko 500-1000, to ti sve ovisi, možda nekog i za manje nađeš mada je materijal 150 kn min!

nostra:
hvala ti ljepo...znači za nekih 700 kn bi mogao naći,uzimam si nešto a ovog mi se neda u bescjenje prodat jer ljepo ide skuter a kit sigurno nemislim stavljat-uzet ću runnera od Tomme i kad mi dopizdi bigbore mašinu u njega i vozi...

kristijanSR70:
ja bi bolje za te pare kupio sebi kompresor od 25l i farbo sam.......eto

alfist159:

--- Citat: kristijanSR70 - 22 Travanj, 2009, 12:56:58 ---ja bi bolje za te pare kupio sebi kompresor od 25l i farbo sam.......eto

--- Kraj citata ---
Da al sam triba znati, a ako čovik nema iskustva??? I ja sam prvih par puta platija, sad ni u ludilu ne bi! Sad sam sam svoj majstor!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju