Općenito > Propisi

Došo poziv za sud

<< < (5/8) > >>

harold the homeboy:
dobit ces sudski ukor...priznaj da si kriv..ja sam bar tako i naredo sam 4 komada  :laughing7: ...al i sudovi se razlikuju i suci...al vjerovatno ces dobit sudski ukor a i ako bude kazna novcana posto si maloljetan mozes ju zamijenit za dobrotvorni rad..npr u starackom domu..prat bakama i dedama guzice. :toothy12:

skky:

--- Citat: harold the homeboy - 22 Travanj, 2009, 08:33:26 ---dobit ces sudski ukor...priznaj da si kriv..ja sam bar tako i naredo sam 4 komada  :laughing7: ...al i sudovi se razlikuju i suci...al vjerovatno ces dobit sudski ukor a i ako bude kazna novcana posto si maloljetan mozes ju zamijenit za dobrotvorni rad..npr u starackom domu..prat bakama i dedama guzice. :toothy12:

--- Kraj citata ---
bolje i prati bakama i dedama guzice, nego platiti 3500 kn kazne!!

vwboy:
frend u 11. mjesecu u 4 ujutro u subotu napuhao 0.7, ima 17 godina... bio prosli mjesec na sudu i dobio samo sudski ukor...

Pupo:

--- Citat: vwboy - 22 Travanj, 2009, 18:29:23 ---frend u 11. mjesecu u 4 ujutro u subotu napuhao 0.7, ima 17 godina... bio prosli mjesec na sudu i dobio samo sudski ukor...

--- Kraj citata ---

Stvari se drastično promijene i to na gore kada si punoljetan.

aeroxtuning:

--- Citat: dino_sk - 21 Travanj, 2009, 23:01:02 ---kak nisi punoljetan kad pise tamo 17.travanj 1991.g rođen   :toothy3:
jbg nadaj se ukoru , reci da se kajes ....bla bla bla

--- Kraj citata ---
pa tad nisam imao 18 god :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju