Općenito > Generalno o skuterima

Derbi gp-1, gpx-1

<< < (2/4) > >>

odin:

--- Citat: Striderx - 20 Ožujak, 2007, 21:06:21 ---E ljudi pretražio sam cijeli web ali ne mogu nac cijenu Derbija gpx-1 pa bih molio da mi neko kaze ako zna? i usput receno je da novi Derbi gp-1 open izlazi sredinom ožujka ove g. no dali se zna kojeg datuma tocno izlazi u  Hr. prodaju i u kojoj bi trgovinu dosao oko zagreba?
Razmšljam o kupnji motora ali ne mogu se odluciti koji od ovih da kupim: Derbi gp1, Derbi gp1 open i Derbi gpx1
Moze koji savjet?

--- Kraj citata ---

Pod Derbi GPX vjerojatno mislis na Malossi replicu?
Replica bi trebala u HR doci u 5-om mjesecu.

Open bi do kraja tjedna trebao doci u ducane, u Zagrebu imas Derbi u Ilici 348, RPM (www.rpm.hr), a imas i u Velikoj Gorici, Mimesa 6216-349, na glavnoj cesti poslioje KAuflanda

odin:

--- Citat: Striderx - 20 Ožujak, 2007, 21:06:21 ---E ljudi pretražio sam cijeli web ali ne mogu nac cijenu Derbija gpx-1 pa bih molio da mi neko kaze ako zna? i usput receno je da novi Derbi gp-1 open izlazi sredinom ožujka ove g. no dali se zna kojeg datuma tocno izlazi u  Hr. prodaju i u kojoj bi trgovinu dosao oko zagreba?
Razmšljam o kupnji motora ali ne mogu se odluciti koji od ovih da kupim: Derbi gp1, Derbi gp1 open i Derbi gpx1
Moze koji savjet?

--- Kraj citata ---

Sad sam se sjetio sta je GPX :-)
To nece ove seone 100% biti u prodaji.

ryder on the storm:

--- Citat: eladio - 20 Ožujak, 2007, 21:46:33 ---ako zelis biti poseban , stvar je jasna.. gp1

objasnjenje : sve cure padaju na njega , provjereno znam , ima mi ga frend  :glasses9:  :toothy9:

--- Kraj citata ---
na hayabusu još više padaju :headbang: :headbang: :headbang:

ivanm:
svi derbiji imaju piaggio mašine, i oni najstariji..

StreetRunner:
Derbi ima malo bolje performanse jer je on seriski malo friziran.A ona mašina na lančani prijenos,ono je ludo a sad kakvo je održavanje toga ko zna

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju