Tehnički kutak > Tuning skutera

problem s lunom vision 2

<< < (20/60) > >>

crazy marek:

--- Citat: Luka 0101 - 10 Svibanj, 2009, 11:13:44 ---ja sam razgovarao sa deckima iz servisa i rekli su mi da ne auspuh na visin2 losiji od vision1 jer u sebi ima neku membranu koja se neda skinuti

--- Kraj citata ---
ja ti kazem da mi je isto iso sa 1i2 aspuhom pa si ti misli..........

luna500rr:
Te membrane i katalizatori nista i neznace na preformansama, osim ako su zacepljeni :laughing7:

paux:
evo ovako, vozimo se danas ja i cura,nas dvoje 140kg, po blagoj uzbrdici. idemo tako nekih 50km/h kad ono odjednom počne nešto zveketat u deklu i brzina počne padat iako dajem gas i  skut stane. ugasim ga, upalim, ponovo krenem i sve ok :icon_scratch: zbog čega se to desilo? skut ima 4500 km

jeronimo:
Novi problem :

Luna Vision 2 , nije vozila od Petka, danas Ponedjeljak pokušavam ju upalit - ništa, nula bodola. Vergla ali neće upalit. Ni na kurblu ne pali . Bijesan sam ko pas . U čemu je stvar.

paux:
ma kurblaj,upalit će. meni je tako svaki dan.kad ga palim moram zakurblat barem 5 puta.svjećica nova. problem mi je i alnaser.kad je mašina vruća pali odmah, dok kad je hladan nema snage normalno zavrtit već ono jedva okreće i postepeno ubrzava.da normalno zavrti treba mu 10 sec

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju