Tehnički kutak > Tuning skutera
problem s lunom vision 2
n11kola:
Imam Lunu Vision 2...nisam je palio preko zime i totalno sam je zapustio :confused5:...danas sam je pokušao upalit i upali se na dvije tri sekunde i ugasi se...nakon 15 min pokušam opet i upali se malo 7-8 sec dodam malo gasa i opet se ugasi...nikako ga nemogu upalit a dolaze lijepi dani :(...šta da radim??
hrvojekovacic:
--- Citat: n11kola - 28 Ožujak, 2010, 18:24:43 ---Imam Lunu Vision 2...nisam je palio preko zime i totalno sam je zapustio :confused5:...danas sam je pokušao upalit i upali se na dvije tri sekunde i ugasi se...nakon 15 min pokušam opet i upali se malo 7-8 sec dodam malo gasa i opet se ugasi...nikako ga nemogu upalit a dolaze lijepi dani :(...šta da radim??
--- Kraj citata ---
probaj očistiti fergazer,filtere,svjecicu zamijenit... :icon_thumright:
wonderkid:
--- Citat: n11kola - 28 Ožujak, 2010, 18:24:43 ---Imam Lunu Vision 2...nisam je palio preko zime i totalno sam je zapustio :confused5:...danas sam je pokušao upalit i upali se na dvije tri sekunde i ugasi se...nakon 15 min pokušam opet i upali se malo 7-8 sec dodam malo gasa i opet se ugasi...nikako ga nemogu upalit a dolaze lijepi dani :(...šta da radim??
--- Kraj citata ---
meni je ove simptome imao kad se cok zapeko
n11kola:
ok javim jel uspijelo kad napravim...
Lord:
Evo zanima me zašto luna izgubi gas kada prođem preko neke rupe,kada se motor strese (vozio jedan dio po uništenoj cesti) poslije nije htio preko 50,stao sam i krenuo i poslije sve 5,ali kada prođem nečeg neravnog kao da izgubi gas,zanima me u čemu je problem???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju