Tehnički kutak > Tuning skutera

problem s lunom vision 2

<< < (48/60) > >>

paux:
imam jedan problem sa paljenjem. ujutro ga moram palit na kurblu,jedno 5 puta moram zakurblat, a tokom dana kad ostoji po 2-3 sata i kad palim na dugme sa full gasom moram dva puta zaverglati.inače kad je ugrijan ili nakon 10 sec rada pali od prve. akomulator i svječica su novi.u čemu bi mogao biti problem? :icon_scratch:

zvone17:
meni se jucer desilo da mi nije tio palit. Ja ga kurbulan i on malo pocme radit i brzo se ugasi, dan mu gasa a on se jos brze ugasi. Nakon 50 puta kurbulanja je uspio radit nekih 4-5 minuta na ler gasu i onda je primio gas prodimio iz auspuha i poceo normalno palit. To mi se jos jednom prije desilo, al svjecica je u redu pa ne znam u cemu je problem.

crazy marek:
zastopan aspuh

zvone17:

--- Citat: crazy marek - 18 Srpanj, 2009, 00:35:54 ---zastopan aspuh

--- Kraj citata ---

a ne znam, moze i to bit, al motor je kupljen ima 3 miseca.

paux:

--- Citat: paux - 17 Srpanj, 2009, 20:40:14 ---imam jedan problem sa paljenjem. ujutro ga moram palit na kurblu,jedno 5 puta moram zakurblat, a tokom dana kad ostoji po 2-3 sata i kad palim na dugme sa full gasom moram dva puta zaverglati.inače kad je ugrijan ili nakon 10 sec rada pali od prve. akomulator i svječica su novi.u čemu bi mogao biti problem? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
dajte, jel mi baš nitko nemože pomoći? :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju