Tehnički kutak > Tuning skutera

problem s lunom vision 2

<< < (44/60) > >>

Gago:

--- Citat: SlowRider - 11 Srpanj, 2009, 22:49:26 ---Pretpostavljam da fergazer nije diran otkako je stavljen TT auspuh.

Inace se skuter ne smije gasiti i da ga drzis i przis na punom gasu.

--- Kraj citata ---
Šta bi trebalo napraviti?

SlowRider:

--- Citat: Gago - 11 Srpanj, 2009, 22:53:46 ---Šta bi trebalo napraviti?

--- Kraj citata ---

A je li ista napravljeno osim sto je stavljen auspuh i rolice?

Koliko ti skuter trosi?

Gago:

--- Citat: SlowRider - 11 Srpanj, 2009, 22:55:09 ---A je li ista napravljeno osim sto je stavljen auspuh i rolice?

Koliko ti skuter trosi?

--- Kraj citata ---
Nije,bio je na zadnjem servisu na 1000km,navodno su mjenjali svječicu,filter goriva i ulje u mjenjaču(klasika),al su mi bile unutra rolice og 4grama,a ja sam stavio rolice od 3,5grama.Sada ima ravnih 2000km.E da,kupio sam filter red-sponge.
Ne znam kolko mi troši,nisam to mjerio.

SlowRider:

--- Citat: Gago - 11 Srpanj, 2009, 23:03:13 ---Nije,bio je na zadnjem servisu na 1000km,navodno su mjenjali svječicu,filter goriva i ulje u mjenjaču(klasika),al su mi bile unutra rolice og 4grama,a ja sam stavio rolice od 3,5grama.Sada ima ravnih 2000km.E da,kupio sam filter red-sponge.
Ne znam kolko mi troši,nisam to mjerio.

--- Kraj citata ---

Trebaju ti pravilno podesiti fergazer, to je najvjerojatnije sto uzrokuje probleme.

Gago:

--- Citat: SlowRider - 11 Srpanj, 2009, 23:06:02 ---Trebaju ti pravilno podesiti fergazer, to je najvjerojatnije sto uzrokuje probleme.

--- Kraj citata ---
krvi im se napijem,pa kako,kada mi je nekih 600km išao dobro.Jel bi se to moglo nekako srediti a da nejdem opet na servis i da čekam opet 2 tjedna,da se nekako sa tobom dogovorim ili kaj ja znam :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju