Tehnički kutak > Tuning skutera
problem s lunom vision 2
Luka 0101:
zatzo kaj moras staviti 3,7g rolice
sprint_:
pa onda ce prelagane biti...skut je sav seriski...i kako je moguce da brzina toliko se smanji...mozda je problem u karbu
martin1111:
--- Citat: sprint_ - 03 Srpanj, 2009, 16:59:25 ---pa onda ce prelagane biti...skut je sav seriski...i kako je moguce da brzina toliko se smanji...mozda je problem u karbu
--- Kraj citata ---
ako je prjenos ok onda ili prljav i nenaštelan karb , zaštopan auspuh ili nevalja svječica.
vjerojatno je do karba operi ga u benzinu i naštelaj smjesu u najgorem slučaju posjeti servis
daj im 100 kn nek ti pošteljau skuter jer nešto sigurno nije u redu
Odblokirani CDI valjda imaš
sprint_:
ja mislim da je do karba..danas sam ga malo gledao sav je masan nekako....to cemo ja i frend sutra rijesit inace on se bavi servisiranjem lune ;D
paux:
--- Citat: sprint_ - 03 Srpanj, 2009, 19:59:50 ---ja mislim da je do karba..danas sam ga malo gledao sav je masan nekako....to cemo ja i frend sutra rijesit inace on se bavi servisiranjem lune ;D
--- Kraj citata ---
ajd pitaj tog frenda sto se bavi serv. lune dali ima kakvu ideju zbog čega mi skut ne ide više od 60km/h.nikad nije ni išao više..sad ima 5000km. već sam popizdio kad ni u servisu nemaju pojma.. :angry5:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju