Tehnički kutak > Tuning skutera

problem s lunom vision 2

<< < (35/60) > >>

martin1111:

--- Citat: sprint_ - 01 Srpanj, 2009, 13:47:59 ---da ne otvaram novu temu..mogu ovdje...lunicu vozim vec evo druga sezona...nista nije mjenjano na njoj...sve je serisko prije mi je isla 75-77 ugl preko 75...po satu skutera...sad imam oko 5200 predjenih km....i skroz slabo ide jedva 55 km/h  :dontknow:

--- Kraj citata ---

očistiti karb i vidjet stanje remena

martin1111:

--- Citat: Luka 0101 - 01 Srpanj, 2009, 10:33:41 ---pa ljudi kakve vi iluzije gajite?

Kakvih 75 kmh stvarnih...? ak je mjereno iz auta ni to nije stvarno.. i te satovi lažu..
meni sa ZX-om jedva dođe do 75 i to ak je dobre volje..
Pa nisu to piaggo LC masine da cim skines blokadu ide 90... po satu...

Onda bi svi vozili kineze.. niko ne bi kopovali gilere i yamahe i te kurce palce..

--- Kraj citata ---

onda je moja unikat. Imam frenda na tehničkom i čisto iz znatiželje smo ga stavili na valjke
i izmjerena brzina bila je 71 km/h s tim da on ima 100+ kila a ja 70
pa ako laže ono sranje za mjerenje brzine na tehničkom onda lažem i ja.

Luka 0101:

--- Citat: sprint_ - 01 Srpanj, 2009, 13:47:59 ---da ne otvaram novu temu..mogu ovdje...lunicu vozim vec evo druga sezona...nista nije mjenjano na njoj...sve je serisko prije mi je isla 75-77 ugl preko 75...po satu skutera...sad imam oko 5200 predjenih km....i skroz slabo ide jedva 55 km/h  :dontknow:

--- Kraj citata ---
remen

babb0:

--- Citat: luna500rr - 01 Srpanj, 2009, 10:36:45 ---Zvone jebenti mojsijeve opanke neviruj nista nikome ko nema lunu :jerk:
Na tvojoj je luni kopija mikunijeva karburatora, na izlazu je 19mm, a unutra ima suzenje pa je povrsina okomitog presjeka suzenja jednaka 16mm okruglom presjeku. Stoga se govori da je u lune 16mm karb. Evo slike:

Nije bilo prikladnijeg nacina za izmjerit presjek, nadam se da se vidi

--- Kraj citata ---

Potvrdjujem, slowrider i ja premjerili moj karb pomicnom mjerkom i 16mm je...

luna500rr:

--- Citat: zvone17 - 01 Srpanj, 2009, 11:51:30 ---i sta bi to Marko znacilo? Da nije moguce nastelat na karbu da bolje iđe?

--- Kraj citata ---

Samo da bolje prima gas, manje ili vise trosi, duze ili krace traje. Serijska luna ce jednako ici s dobro ustelanim 12mm i 16mm i 28mm karbom, razlika je da ce se s vecim bolje hladiti. Lunin cilindar nemoze potegnuti mnogo smjese pa mu je i 12mm dovoljan :hello:
Dakle, na karburatru samo ustelajes da ti motor lakse radi :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju