Tehnički kutak > Tuning skutera
problem s lunom vision 2
Luka 0101:
--- Citat: zvone17 - 30 Lipanj, 2009, 20:56:32 ---Evo danas ja sa svojom lunom 68-69 km/h...sve serijal. To mi je najbrze do sad sto je isla. Kad sam tek skinio blokadu isla je 55 km/h. Mozda dođe i do 70. :headbang:
--- Kraj citata ---
po satu.. sto je realno 60 - 62 kmh
jeronimo:
--- Citat: paux - 30 Lipanj, 2009, 20:31:31 ---možeš ti puno toga promjenit na lunici, ovisno koliko si spreman para uložit i dali ti se to isplati.naravno o tome si trebao razmišljati prije kupnje lune pa se nebi sjebao kao i ja. za 7500 da se kupiti pristojan polovnjak koji ti najmanje ide 75km/h a ne kao moja nova luna max 60km/h
--- Kraj citata ---
ah hebi ga , učiš dok si živ i na kraju bedast umreš - stara Hrvatska uzrečica
martin1111:
--- Citat: zvone17 - 30 Lipanj, 2009, 20:56:32 ---Evo danas ja sa svojom lunom 68-69 km/h...sve serijal. To mi je najbrze do sad sto je isla. Kad sam tek skinio blokadu isla je 55 km/h. Mozda dođe i do 70. :headbang:
--- Kraj citata ---
Moja je isto išla 55 kad sam skinuo blokadu na 300 km sad ide 75 stvarnih ali ima 9000 km znači totalno razrađena mašina
dobro poštelana smjesa , sve je serijala čak i rolice jer nisam druge imao kad sam mjenjao pa je tak i ostalo.
Navodno sve lune nemaju iste karbove pa zato neka ide bolje neka lošije za detalje pitat Roberta mislim da je on največi
stručnjak za lune na forumu
zvone17:
Cuo sam nesto da se na karbu moze nastelat nekakva faza, na igli tako nesto i da skut onda bolje ide. Jel to tocno?
Luka 0101:
pa ljudi kakve vi iluzije gajite?
Kakvih 75 kmh stvarnih...? ak je mjereno iz auta ni to nije stvarno.. i te satovi lažu..
meni sa ZX-om jedva dođe do 75 i to ak je dobre volje..
Pa nisu to piaggo LC masine da cim skines blokadu ide 90... po satu...
Onda bi svi vozili kineze.. niko ne bi kopovali gilere i yamahe i te kurce palce..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju